Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Grumpy Daruma
sponzorované odkazy

Grumpy Daruma

Hrajete online hru Grumpy Daruma

Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?

ovládání hry Grumpy Daruma

myší, viz instrukce ve hře • 5.48 MB • 324x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Treasure Cove
Arkády - 59x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Fire Ladybug
Arkády - 38x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Solar Wind
Arkády - 40x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))
Millie Megavolte 7
Arkády - 38x
Zábavná skákačka, ve které na vašeho malého hrdinu čeká celá řada nejrůznějších a zákeřných překážek. V boji se budete muset utkat s nepřátelskými protivníky, kteří nedají svou kůži zadarmo.
Angel Run
Arkády - 33x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Halloween
Arkády - 34x
Oblíbená herní sága Angry Gran je tu s dalším dílem. Tentokrát je zaměřen na halloween. Opět vás čeká běh s rozlobenou babičkou, která musí sebrat všechny zlaté mince na ulicích. Podaří se vám splnit všechny úkoly?
Zumball
Arkády - 47x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
Monster Craft
Arkády - 25x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Magnet Face
Arkády - 14x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 27x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
Lemon Smash - palicí na citrony
Arkády - 31x
Zábavná minihra Lemon Smash prověří vaše schopnosti. Ovládáte panáčka s palicí a vaším jediným úkolem je během časového limitu rozmlátit co nejvíce citrónů. Ideální hra pro odreagování a pro děti.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 25x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 40x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
Moby Dick 2
Arkády - 49x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 50x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.