Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Grumpy Daruma
sponzorované odkazy

Grumpy Daruma

Hrajete online hru Grumpy Daruma

Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?

ovládání hry Grumpy Daruma

myší, viz instrukce ve hře • 5.48 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 45x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
Arkády - 43x
Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.
Fancy Pants Adventure World 2
Arkády - 340x
Pokračování úspěšné superhry Fancy Pants Adventure. Opět se setkáme s naším hrdinou a opět budeme skákat v bludišti, sbírat bonusy a hlavně se vyhýbat nebezpečným pavoukům. Hra se ovládá šipkama, skok je klávesou S. Hra má téměr 9 MB, proto její načítání může být delší.
Barnyard Balloon
Arkády - 16x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 23x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Treasure Cove
Arkády - 38x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Evolve Plus!
Arkády - 18x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.
Rocket Santa 2
Arkády - 36x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Domino Frenzy
Arkády - 12x
Ať je zima nebo léto, pěkné domino si můžete zahrát kdy se vám zlíbí. Toto vánoční domino patří mezi hodně chytlavé a nervydrásající. Vaším úkolem je postavit destičky domina tak, aby se pak jedním kliknutím vše zbortilo. Je to hra nervů.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 19x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
Koala lander
Arkády - 3x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Rampage Rex
Arkády - 27x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Truck Farm Frenzy
Arkády - 28x
Vžijte se do role farmáře, který je znaven svou prací a potřebuje trochu vybít adrenalin. Takže vezme svůj truck a vydá se na malou projížďku. Zdolávejte překážky, držte rovnováhu a hlavně dojeďte do cíle co nejrychleji.
Tamus Adventure
Arkády - 35x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Muffin Maker - oddychovka pro děti
Arkády - 22x
Muffin Maker je jednoduchá, ale milá online hra vhodná především pro nejmenší děti a pro dívky, které mají rády hry na téma vaření. Úkolem je pomocí tří dívek vytvořit překrásné vdolečky.