Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Grumpy Daruma
sponzorované odkazy

Grumpy Daruma

Hrajete online hru Grumpy Daruma

Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?

ovládání hry Grumpy Daruma

myší, viz instrukce ve hře • 5.48 MB • 499x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Castle Cat 2
Arkády - 34x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete tropit vylomeniny v slunném rajském Miami. Naše hrdinka s dělem na věžičkovité hlavě má znovu dobrou náladu a chce se jí proběhnout - pomůžete jí?
Bad Piggies
Arkády - 50x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Spooky Jumps
Arkády - 53x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Super Mario Crossover
Arkády - 59x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Stonelegs 2
Arkády - 40x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 29x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
Flambos Inferno
Arkády - 36x
Musíte přežít opravdu plameny pod nohami. Dávejte si pozor, abyste na jednom místě nestali příliš dlouho, protože by jste se propadli dolů a to by pro vás znamenalo konec hry.
Mario Tractor 2013
Arkády - 28x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
Arkády - 331x
Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.
Canabalt
Arkády - 34x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.
Om Nom Run
Arkády - 57x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Bomb It 7
Arkády - 26x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 60x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Magic Muffin Frog
Arkády - 29x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.