Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Angry Gran Run: Christmas Village
sponzorované odkazy

Angry Gran Run: Christmas Village

Hrajete online hru Angry Gran Run: Christmas Village

Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?

ovládání hry Angry Gran Run: Christmas Village

myší, viz instrukce ve hře • 11.46 MB • 2780x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Rocket Cap
Arkády - 21x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Bobby Nutcase Moto Jumping
Arkády - 51x
Pěkná oddechová online hra s motorkama. V hlavní roli je Bobby a jeho silná motorka, kterou navíc můžete pěkně vylepšit. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Absorption
Arkády - 30x
Zajímavá bludišťovka, ve které má hrdina podivuhodnou zbraň. Pomocí této zbraně se musí dostat až na konec strastiplné cesty v bludišti plném nástrah. Podaří se vám dostat se do bezpečí?
Stonelegs 2
Arkády - 40x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 13x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Frost Bite
Arkády - 257x
Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.
Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh
Arkády - 262x
Kdo by snad neznal proslulého dobrodruha a hledače pokladů Indiana Jonese? Právě slavný archeolog se stane hlavním hrdinou této poměrně jednoduše zpracované hry. Vydáte se po stopách ztraceného pokladu faraona a musíte si dávat velký pozor, abyste nedopadli špatně, protože všude se nacházejí nebezpečné pasti.
Jumping Mouse
Arkády - 46x
Myši dokážou skákat do pořádné dálky, o čemž se přesvědčíte v následující hře. Dostanete možnost starat se o skoky jedné velké myši a cestou musíte posbírat nejrůznější drahokamy. Dávejte si ovšem dobrý pozor na to, aby myš neskočila někam mimo plošinky, jinak byste museli začínat úplně od startu mise.
One Step Back
Arkády - 36x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.
Crushing Cars
Arkády - 22x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
GraviCat
Arkády - 42x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Prince of Persia
Arkády - 424x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Bus Parking 3D
Arkády - 71x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Run Horace Run
Arkády - 36x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Angry Birds Golden Eggs
Arkády - 48x
Super skákačka ve stylu Angry Birds. Pomozte ptáčkům dokončit všechny úrovně a sebrat všechna vajíčka v této příjemně oddechové plošinovce. Ideální hra nejen pro menší děti, ale i jako relax v kanclu.