Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Angry Gran Run: Christmas Village
sponzorované odkazy

Angry Gran Run: Christmas Village

Hrajete online hru Angry Gran Run: Christmas Village

Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?

ovládání hry Angry Gran Run: Christmas Village

myší, viz instrukce ve hře • 11.46 MB • 3984x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Angry Animals
Arkády - 321x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
The Lonely King
Arkády - 18x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 52x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
Break It - pro milovníky arkanoidu
Arkády - 21x
Break It online hra hodně podobná legendárnímu Arkanoidu. V každé úrovni musíte odpinkat všechny bloky. Pod některými se skrývají body a pod některými zajímavé bonusy. Například možnost střílení. Navíc každých 30 000 bodů získáte další život. Náměty ze starých superher se vracejí, i to je případ hry Break it.
Turbo Tester
Arkády - 30x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.
Caveman - skákačka pro děti
Arkády - 58x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro nejmenší děti. Vaším úkolem je pomocí praku přemoci všechny potvůrky, sbírat bonusy a postupně překonávat další patra bludiště.
Bomb It
Arkády - 56x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
Kick Ass Homer
Arkády - 54x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Dream Symphony
Arkády - 45x
Veliký dirigent usnul a zdá se mu podivný sen. V tomto snu ho doprovodíte a pokusíte se mu pomoci ve skákání z jedné plošiny na druhou. Veškerý pohyb se ovládá myší, což je poměrně jednoduché. Pro jistotu ještě ovšem dostanete instrukce v rámci tutorialu. Musíte se vyhýbat čemukoliv, co má červenou barvu.
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 28x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Lasagna from Heaven
Arkády - 38x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Mickey Run 2
Arkády - 45x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.
Romantic Pursuit
Arkády - 31x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Cave Escaper
Arkády - 518x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.