Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Angry Gran Run: Christmas Village
sponzorované odkazy

Angry Gran Run: Christmas Village

Hrajete online hru Angry Gran Run: Christmas Village

Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?

ovládání hry Angry Gran Run: Christmas Village

myší, viz instrukce ve hře • 11.46 MB • 5414x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sonic Racer
Arkády - 24x
Hra s populární postavičkou Sonic. Pospěšte si a během jedné minuty posbírejte všechny předměty na vaší cestě do Robotnikovi základny. Hra je docela těžká, ale o to víc návyková.
hra v Unity3D
Away From Home
Arkády - 69x
Hezky zpracovaná online hra, ve které budete v roli malé dívky sbírat různé předměty a nosit je zvířatům. Pěkná grafika, skvělá hratelnost, dlouhá herní životnost.... a super zábava. Hra je v Unity3D.
Bus Parking 3D
Arkády - 72x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Bad Piggies
Arkády - 50x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 36x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
The Naked Alien
Arkády - 62x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Faultline
Arkády - 15x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh
Arkády - 263x
Kdo by snad neznal proslulého dobrodruha a hledače pokladů Indiana Jonese? Právě slavný archeolog se stane hlavním hrdinou této poměrně jednoduše zpracované hry. Vydáte se po stopách ztraceného pokladu faraona a musíte si dávat velký pozor, abyste nedopadli špatně, protože všude se nacházejí nebezpečné pasti.
Lego Iron Man
Arkády - 10x
Máte rádi Iron mana? V této letecké super hře si za něj můžete zahrát. Cílem je sbírat krystaly a vyhýbat se překážkám. Samozřejmostí je i akční prvek v podobě střelby po létajících nepřátelích.
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 32x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 42x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 77x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Catch Up the Freedom
Arkády - 25x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 10x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 33x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.