Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Angry Gran Run: Christmas Village
sponzorované odkazy

Angry Gran Run: Christmas Village

Hrajete online hru Angry Gran Run: Christmas Village

Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?

ovládání hry Angry Gran Run: Christmas Village

myší, viz instrukce ve hře • 11.46 MB • 56x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Jumping Bananas
Arkády - 27x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Gold Miner Vegas
Arkády - 69x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Angry Birds Halloween HD
Arkády - 32x
Další z halloweenských zpracování oblíbené fyzikální hry Angry Birds. Tento díl je opravdu stylový a nenechá vás na pochybách, že Angry Birds jsou vskutku legendární hrou. Opět budete vystřelovat různé ptáčky a snažit se zbourat stavbu a zničit prasátka.
The Lonely King
Arkády - 15x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 22x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Koopa Avalanche
Arkády - 11x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Bittu Bomber
Arkády - 34x
Bomberman pro děti. Tak by se také dala nazvat hra Bittu Bomber. Ve hře se budete pohybovat za pomocí šipek a mezerníkem pokládat bomby. Zničte co musíte!
Toilet Success
Arkády - 21x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Angry Animals
Arkády - 37x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 35x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
Romeo
Arkády - 16x
V této bezvadné dobrodružné hře máte za úkol pomoci Romeovi najít cestu skrz Shakespearovu zemi. Úkolem této hry je zachránit krásnou Julii z jejího balkónu. Sbírejte všechny růže a vyhýbejte se nebezpečným příkopům.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 45x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Run Horace Run
Arkády - 33x
Pomozte Horácovi utéct před správcem přírodní rezervace. Vaším úkolem v této hře je vyhýbat se opicím na stromech a lvům na cestě. Pokud se jim nevyhnete, tak vás zbrzdí a ranger, který je vám v patách, vás sestřelí uspávací střelou. Snažte se doběhnout, co nejdále.
Vox Populi Vox Dei
Arkády - 27x
V trochu netradičně vypadající hře Vox Populi Vox Dei se stanete krvelačným vlkodlakem. Vaším úkolem bude likvidace spousty nepřátel. Nepřátelští vlci na vás začnou okamžitě útočit, jakmile se jim objevíte v zorném poli. Jediné možnosti, které máte k dispozici, jsou rychlý útok nebo neviditelnost. Po grafické stránce hra určitě neuchvátí, ale hratelnost má slušnou.
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 12x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.