Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Angry Gran Run: Christmas Village
sponzorované odkazy

Angry Gran Run: Christmas Village

Hrajete online hru Angry Gran Run: Christmas Village

Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?

ovládání hry Angry Gran Run: Christmas Village

myší, viz instrukce ve hře • 11.46 MB • 5172x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Romantic Pursuit
Arkády - 32x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Pepsi Pinball
Arkády - 38x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Vox Populi Vox Dei
Arkády - 50x
V trochu netradičně vypadající hře Vox Populi Vox Dei se stanete krvelačným vlkodlakem. Vaším úkolem bude likvidace spousty nepřátel. Nepřátelští vlci na vás začnou okamžitě útočit, jakmile se jim objevíte v zorném poli. Jediné možnosti, které máte k dispozici, jsou rychlý útok nebo neviditelnost. Po grafické stránce hra určitě neuchvátí, ale hratelnost má slušnou.
Mega Boulder Rampage
Arkády - 766x
Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Ancient Alchemist
Arkády - 35x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 36x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Go Paris Hilton
Arkády - 37x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Police Monster Truck
Arkády - 64x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Comic Book Cody
Arkády - 23x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Tom And Jerry Action
Arkády - 49x
V této hře jsou Tom a Jerry přátelé. Zapomněli na drobné šarvátky a rozhodli se, že budou táhnout za jeden provaz. Pomozte jim sbírat všechen sýr a dojít až do cíle. Jerry má kladivo na bourání zdí, Tom zase může použít klíče na otvírání dveří.
Snow Throw Santa
Arkády - 34x
Do zimy je sice daleko, ale i dneska můžete zažít zábavu pravé koulované u vás doma, přesně jako v této hře. Budete ovládat tři veselé Santa Klause, kteří budou hrát koulovanou proti zeleným příšerkám.
Frogger
Arkády - 64x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Bee Jeez - čmelákovo dobrodružství
Arkády - 25x
Roztomilý čmeláček Buzz právě utekl z továrny, kde ho držel zlý šéf. Než se však Buzz dostane domů, čeká ho strastiplná cesta. Budou na něj útočit kamaikaze komáři, vosy a další havěť. Dostaňte Buzze v této superhře domů. Hra se ovládá myší, spusťte ji ve větším okně.
Gold Mine - honba za zlatem
Arkády - 42x
Gold Mine, to je výborná chytlavá minihra v pixelové grafice. V každém bludišti musíte posbírat určitý počet zlatých hrud, abyste mohli do dalšího levelu. Nesnažte se hrát zbrkle, nebo vám zlaté hroudy skončí na hlavě ;). Hra se ovládá šipkama.
Tastes good
Arkády - 24x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.