Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 515x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sue delivery meals
Hry pro dívky - 3x
Kdo si chtěl někdy zkusit třeba vařit profesionální jídla v restauraci, dneska má tu pravou možnost. Vysvoboďte se z každodenního stereotypu a jděte si třeba ukuchtit nějaké jídlo v naší hře, vždyť život přesně o tom je.
Cool fashion 2
Hry pro dívky - 1x
Cool fashion je už podle názvu hříčka pro ty, kteří mají rádi módu a hezké oblečení. Princip této hry je jednoduchý - musít oblékat dívku do různého oblečení a kombinovat sestavy ze spousty kusů šatů.
Beauty Maker 73
Hry pro dívky - 1x
A je tu soutěž o nejkrásnější zimní spotovkyni. Účast získala i tato krásná dívenky, která ti byla přidělena, aby ses o ní náležitě postarala! Dej se do toho. oblékni ji, namaluj, účes a doplňky + boty. Nápověda v kolonce HINT.
Story Decoration 5
Hry pro dívky - 0x
stylová dekoračka nejenom pro dívky. Jde o to, aby jsi hezky nadekorovala procházku malé ANČI se svým psíkem. Máš k romu velké množství obrázků. Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to na procházce představuješ.
Party Makeup 24
Hry pro dívky - 0x
Tahle malinká krasavice si půjčila od maminky malovátka. Chce se totiž až příliš brzy stát dospělou. Proto se snaž ji nalíčit krásně jemně, ať to není moc výrazné. Jistě se ti to povede!Příjemnou zábavu!
Krásné děťátko
Hry pro dívky - 0x
Krásné děťátko se na tebe usmívá v báječné online hře především pro dívky. Oblékni ji do nádherného dětského oblečení. ,,Obleč,, jí vlásky a pošli na molo. Ne na molo je ještě malá, ale i ve městě bude zářit:) Příjemnou zábavu!
Model Dressup 56
Hry pro dívky - 1x
Tohle je pěkná moderní online hra pro dívky. I na pláži chceš vypadat skvěle a neříkej, že ne :) tato slečna samozřejmě také. tak jí dej nejlepší plavky, doplňky, žabky, vlásky ba i míček nebo kruh :)
Pop Pixie Chatta Dress Up
Hry pro dívky - 0x
Malá kouzelná víla potřebuje pomoc! Sice jí nehoní žádný zlý černokněžník, ale přesto by ráda něčí asistenci. A co že to vlastně tak životně důležitého dělá? Chystá se na důležité setkání, a proto potřebuje perfektně vypadat. Vybírejte z nabídky ty nejlepší možné změny vzhledu, jaké jen dokážete udělat.
Obsluha hostů
Hry pro dívky - 1x
Po dlouhé době se u vás zastavyli staří známí a dostali obravský hlad a vy jako paní domu musíte uvařit. Každý z hostů si sám řekne na co má chuť vy to pouze uvařite a donesete ke stolu. Pozor hra je časově omezena.
Movie Dressup 3
Hry pro dívky - 0x
Tahle slečinka je tey pěkné kvítko, rozhodla se stejně jako POPELKA z pohádky, že uteče na ples! jenže co teď, má sice mnoho oblečenía krásného, ale jak ho sladit a co si vlastně obléknout? No to je na tobě!
Style Decorate 10
Hry pro dívky - 1x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento malý krámek tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž:)
Leafs Flower Shop
Hry pro dívky - 1x
toužila si někdy zjistit, jaké to je po celou dobu co kytička roste být u ní a pečlivě se o ni starat? teď si to můžeš prožít. Nejprve zasaď semínko, pak v každém kole zvol 2 věci, co pro ni uděláš kliknutím na dvas růžové čverce. A pokračuj než se dočkáš květu:)
Disneyland Spa Day
Hry pro dívky - 2x
Jednoduchá online hra, s kterou si vyhrají zejména nejmenší hráči a dívky. V roli módního tvůrce budete radit s oblečením klientek. V salónu krásy se ujměte zákaznice a oblékněte ji co nejkrásněji.
Caesar Pizza
Hry pro dívky - 4x
Nově otevřená italská pizzérie s názvem Caesar Pizza potřebuje právě vaši pomoc. Potřebuje se rozšiřovat a vydělávat. První pobočka se otevřela v městě Palermu, odkud se postupně můžete přesunout i do dalších oblastí. Musíte vytvářet správné ingredience, které si zákazníci přejí. To provádíte seskupováním stejných přísad.
Fairy Dressup 7
Hry pro dívky - 0x
Fairy je velká módní ikona současnosti. Zde je jen výtažek jejího skvělého módního vkusu a jejího krásného šatníku:) Tvým nynějším úkolem je ji obléci, má dnes totiž módní přehlídku a její stylistka onemocněla.