Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 1054x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Monster High Chocolate Cake
Hry pro dívky - 2x
A máme tu další herní kousek z dílny Monster High. Tentokrát jde o hru na přípravu čokoládového dortu. Jak takový výtečný dort připravit vás naučí hrdinka z Monster High.
Sunset Flavors
Hry pro dívky - 0x
V této hře je nádherný slunečný den. Vaším úkolem je vyhovět všem svým zákazníkům a udělat jim takový drink, který sami požadují. Tak se do toho dejte, protože tato hra vybízí opravdu několik výzev.
Beauty Maker 81
Hry pro dívky - 0x
Fakt hezky udělaná hra pro dívky. Chlapec, s kterým se na konci hry setkáš, je odborník na modu a věci toho se týkající. Tak se snaž, ať se mu zalíbí slečna! Dej se do toho a půl je hotovo! Příjemnou zábavu.
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 4x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Chelsea Flu Doctor Care
Hry pro dívky - 1x
A jejej... malá Chelsea běhala venku v zimě a trochu se nám nachladila. Co s tím? Musíte s ní k lékaři. A na vás také bude, postupovat podle správných rad a malou holčičku vyléčit. Podaří se vám to bez chyb?
Movie Dressup 9
Hry pro dívky - 1x
Victory girl, krásná slečna, která žije na divokém západě. To však neznamená, že tam se nikdo nechce líbit. Móda je tam stejně důležitá a pro tuhle slečnu tedy moc! Dnes chce, abys jí model vybrala ty!
Jogging dress up
Hry pro dívky - 2x
Většina lidí si na běhání vezme to nejpohodlnější sportovní oblečení. Tohle děvče se ale i při sportování chce líbit. Jsem si jist, že jí pomůžete s tím nelehkým úkolem - vybrat si nějakou pěknou soupravu.
Hairstyle Wonders
Hry pro dívky - 4x
Máte-li rádi online hry na simulaci kadeřnictví, tak určitě zkuste tenhle herní kadeřnický zázrak. Užijte si hru a popusťte uzdu své fantazii - vytvářejte nejroztodivnější účesy a vykonávejte různé kadeřnické činnosti - od mytí vlasů, přes žehlení až po zdobenní.
Oblékni Cody 43
Hry pro dívky - 2x
Cody poslal svou fotku do časopisu mladé hvězdy a tento měsíc bude na titulce časopisu TOP DÍVKA, ale ještě se stále nerozhodla, co si vezme na sebe, tak jí pomoz ty. záleží jen na tvém vkusu. Neváhej a oblékej:)
Beauty Maker 36
Hry pro dívky - 7x
Bláznivá slečna s bláznivým šatníkem pořebuje poradit co a jak. Přesněji řečeno, co a jak na sebe, aby se zalíbila svému idolu. Tvým úkolem je pěkně ji obléci, namalovat, učesat a dát doplňky. Nápověda viz rámeček HINT.
Oblékni Beyonce
Hry pro dívky - 1x
Sexy zpěvačka Beyonce v této super online hře pro dívky. Máš na výběr nepřeberné množství těch nejlepších hollywůdských kousků sexy ošacení. Zvolte, co se dnes nejvíc šikne právě Beyonce. K šatstvu zvolte i obuv a vhodné šperky:)
Beauty Maker 15
Hry pro dívky - 2x
Tak tahle slečinka se chytsá do svého oblíbeného obchodu, který je oblíbený nejen pro skvělé oblečení, ale hlavně kvůli tomu, že je tam zaměstnán jeden bezva klučina:) Moc jí záleží na tom, aby vypadala skvěle. Pomoz jí:)
Style Decorate 14
Hry pro dívky - 2x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento pokoj tak, jak nejlépe dovedeš. je to pokoj krásné mladé dívky, tak se snaž:)
Barbie na jaře
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívky. Barbie chce na jaře vypadat skvěle. Ty jsi ta pravá, kdo ji v tom může pomoct. Dej se tedy do díla. Zvol nejkrásnější jarní outfit a okořeň jej šperky, šálkami, botkami či kabelkou.
Model Dressup 168
Hry pro dívky - 2x
Tak tahle hra je velice zajímavá. Tahle slečna se snaží zapadnout do japonské m´dy, jak jen to jde. Její vychovatelka z Japonska jí pár věcí dala, tak jí pomoz je prochu zkombinovat, ať jí to ladí. Příjemnou zábavu.