Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 2598x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 5x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Valeria make-up
Hry pro dívky - 3x
Skvělá make-up hra, která vám dá velkou volnost při tvorbě zajímavých a originálních motivů líčení. Budete moci měnit barvu pleti, různé styly tetování a obrazců. S hrou si užijete zábavu na dlouhé hodiny.
Bar-B-Que
Hry pro dívky - 7x
Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?
Snow White
Hry pro dívky - 1341x
Je sněhurka a sedm trpaslíku tvá oblíbená česká pohádka? Pak je pro tebe tato online hra pro dívky tím pravým ořechovým. Tvým úkolem je pěkně uspořádat jednu scénu z této pohádky, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Colouring 6
Hry pro dívky - 2x
Miluješ omalovánky a asi tak stejně i Vánoce? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Family dollhouse 2
Hry pro dívky - 1x
Family Dollhouse je příjemně laděnou dívčí hrou. Jak to už holčičky občas mívají, v domečku pro panenky se jim udělal nepořádek, a je teď na nich, aby ho uklidily. A co vy, zvládnete urovnat všechny hračky?
Pretty Dressup 9
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle docela pěkná a vtipně laděná online hra pro dívky. je také docela vtipně nakreslená. Takže tvým úkolem je dát do pořádku image této slečny nebo snad mladé dámy. Chce se změnit od základů. Pomoz jí.
Style Dressup 7
Hry pro dívky - 2x
Kouni na ten obrovský šatník:) Záviděla bys jej? No na chvilinku si ho můžeš jakoby vypůjčit. tvým úkolem je tuhle krasavici na dnešní večer připravit, to znamená zmanitě obléci a obout a ozdobit ! :)
Beauty Maker 82
Hry pro dívky - 3x
A je to tu, krásná online hra pro dívky. Tato dívka už jakou dobu bojuje proti své sestře. O sestu se kluci rvou a o ni ani nezakopnou. Snaž se, aby se karty obrátily a ona také měla u kluků šanci. Nápověda v rámečku HINT.
Girl 8
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu překvapivě zajímavá online hra pro dívky, protože ať klikneš na cokoli, na jakýkoli kadeřnický nástroj v tomto salonu vlasy této slečny se rapidně změní:) Tak se nech překvapit:)
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 7x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).
Fashion Style 13
Hry pro dívky - 3x
Máš plný šatník oblečení, ale pořád jsi nepřišla na kouzlo, jak všechno sladit? Pak se neboj, tato online hra pro dívky ti pomůže. Máš ráda obyčejnou krásu nebo si potrpíš na složitou současnou módu? Pro tebe je tu hned 8 typů, jak se stylově oháknout!:)
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
Cody Dressup 20
Hry pro dívky - 3x
Cody vyhrála doutěž o nejkrásnější fotografii měsíce června a tak bude tento měsíc na titulní straně časopisu. Tahle přeně bude titulka vypadat, jen se rozhoduje co si má obléci, poraď jí a pomoz jí:)
Sue Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 2x
Krásná Sue se chystá na rande. Vyber jeden ze tří účesů a pusť se do díla. Ostříhej ji. Pak nabarvi. Poté máš na výběr copánky (označené rukou), natáčky a culíky s mašlí. Nakonec ji oblékni a je to! Příjemnou zábavu!