Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 2874x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Selena Gomez Make Up
Hry pro dívky - 1372x
Selena Gomez je aktuální láskou Justina Biebera. Oboum to velice sluší, podle nás tedy více Seleně ;-). V této dívčí online hře můžete obléci Selenu Gomez do nejlepších šatů. Samozřejmostí jsou módní doplňky.
Romantic Dolphin Bay Wedding
Hry pro dívky - 2x
Několik kamarádů, se šlo setkat s touto dívkou a řekli ji, že její snoubenec se chce ženit u delfínu. Tato dívka s tímto obřadem souhlasila, takže se musí vystrojit na svůj krásný svatební den.
Papa Cupcakeria
Hry pro dívky - 2x
Nejnovější díl ze série Papa her. Tentokrát nás příběh zavede do skromné cukrárny, ve které bude vaším úkolem plnit přání mlsných zákazníků. Pečlivě připravujte dortíky podle zadání, postupujte do dalších úrovní a snažte se otevřít více než 100 nejrůznějších ingrediencí. Je to zkrátka bombová Papa gameska.
Kitchen make over
Hry pro dívky - 2x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
Sue Baker
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra nejen pro budoucí cukrářky. Tvým úkolem je podle předpisu udělat určitý počet bonbónů určitých barev. Pak mini čokoládky a nanuky buď čokoládové nebo mléčné:)
Asley Judd
Hry pro dívky - 2x
Obleč Asley Judd tak aby jí to slušelo. Má ráda volněší oblečení jako například šaty. Potřebuje dokonalé oblečení co se hodí do večerní společnosti. Potřebuje také nejaké přívezky s naušnicemi a střevíce.
Pretty Dressup 3
Hry pro dívky - 1x
Oblékni si svou krásku v nové krásné online oblíkačce. Koukni na ty možnosti. Účes může být modrý,fialkový i jiný. Můžeš obléci kalhoty,kraťasy, sukně , šatky, botky, brýle, čelenku, halenky apod. Příjemnou zábavu:)
Story Decoration 5
Hry pro dívky - 1x
stylová dekoračka nejenom pro dívky. Jde o to, aby jsi hezky nadekorovala procházku malé ANČI se svým psíkem. Máš k romu velké množství obrázků. Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to na procházce představuješ.
Halloween Playground
Hry pro dívky - 2x
Naši přátelé si zrovna užívají halloweenské oslavy a samozřejmě chtějí vyzkoušet co nejvíce tradičních zvyků. Takže na vás bude je obléci do parádních kostýmů, zahrát koledu a nemůžeme zapomenout ani na střílení dýní.
Amanda Bynes
Hry pro dívky - 4x
Amanda Bynes je známá hollywoodská krasavice. jenže dnes je tak nervózní, že se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe! Má totiž velkolepé rande. Tvým úkolem je jí vybrat co nejlepší outfit, aby zapůsobila!!!
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
My Dolphin Show 2
Hry pro dívky - 1x
V roztomilé online hře My Dolphin Show si zahrajete na šikovného delfína, který má právě vystoupení v delfináriu. Postupně plňte úkoly, které vám dává trenér. Hra se ovládá šipkama. Pro dívky a děti ideální super hra.
Perfect Princess Proposal
Hry pro dívky - 4x
Hezká oblíkačka nejen pro hravé dívky. Princezna v této minihře je opravdu hezká. Avšak k nesmírné kráse ji ještě chybějí rozkošné šaty. Dejte se do díla a připravte pro princeznu nejhezčí kombinaci oblečení.
Fairy Dressup 27
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu krásná online hra pro dívky. Tato krásná mladá slečinka se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Colouring 19
Hry pro dívky - 2x
Chybí ti , že v naší zemi neslavíme pravý haloween? Nevadí, zde máš alespoň ukázku a pokud máš ráda omalovánky, pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.