Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 2061x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 22
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je povedená online hra pro dívky, ketrá tě jistě bude bavit. Tato slečinka má jasný styl úúčesu a oblečení, ale na tobě je změnit barvu účesu a pak ji překrásně nalíčit, změnit barvu očí a ošperkovat ji:)
Beauty Maker 46
Hry pro dívky - 690x
Tato slečna již od pohledu vypadá jako sportovkyně a první dojem nezklamal! Jenže ona spotovkyni jen hraje na titulce prestižního časopisu:) Musí vypadat báječně. Sportovního oblečení opravdu nemá málo. Prokoukni skřín a zvol, co je nejvhodnější! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Model Dressup 73
Hry pro dívky - 1x
Pěkná modelčička potřebuje na večer vypadat báječně, má totiž úplně první rande se svým novým klukem:) Strašně moc se těší a chce sladit to nejlepší s nejlepším. Má tu jak sportovní, tak i romantické hadříky, doplňky a botky.
Cody Dressup 6
Hry pro dívky - 7x
Cody dressup 6 je stylová online , nejen oblíkačka, pro dívky:) Zde se nejen převléká svléká a obléká, ale i líčí, upravuje obouvá, češe apod:) Tak se dej do toho a uprav tuto slečnu ze všech hledisek.
Charlize Theron
Hry pro dívky - 735x
Charlie Theron v nové online hře pro dívky. Má nepřeberný šatník plný super oblečení. Dlohé růžové, sv. modré a šedé šatky. Minišaty nejrůznějších barev a druhů, střihů. Dále pak i botky, brýle i náhrdelníky.
Model Dressup 3
Hry pro dívky - 8x
Modelka Lucia se chystá na jeden z velkých večerů, na tiskovou konferenci. Bude tam milion novinářů a ona musí samozřejmě vypdat báječně. Avšak stále se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe. Tak jí pomoz!
Pamela Anderson
Hry pro dívky - 6x
Prímová dívčí oblíkačka pro všechny milovníky oblékacích her s celebritami. Oblékni hvězdu Pobřežní hlídky krásnou Pamelu Anderson.
Photo Model 31
Hry pro dívky - 784x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky, ve které se nejen hezky pobavíš, ale i hodně naučíš! Ze světa módy:) Tak se dej do toho, krásně slečnu namaluj, obleč i dej jí doplňky, jak jen ty chceš:)
Mini Dressup 14
Hry pro dívky - 4x
Pamtuješ si, jak jsi byla ještě malá holčička ve školce? A vzpomínáš si na chlapečka, do kterého si byla zamilovaná? Tak se koukni na tuto rozkošnou online hru. Tady si můžeš připomenout, jak jste se měli rádi:)
Hair Dresser Decor
Hry pro dívky - 2x
Tak v této hře dostaneš nelehký úkol, neboť v místním kadeřnictví doslova vybouchl granát!!! A tvým úkolem je celé kadeřnictví uklidit:) Tak neváhej a dej se do toho. A dej si záležet, aby byl dostatek zákazníku:)
Pet Dressup 7
Hry pro dívky - 2x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Garden decor
Hry pro dívky - 2x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Hamster Daycare - hra s morčetem
Hry pro dívky - 6x
Tento drobný roztomilý morčáček nemá žádného páníčka, nikoho, kdo by se o něj staral. Nyní je na vás, abyste malé morče udělali šťastným. Dopřejte mu očišťující lázeň, oblečte ho a postarejte se o jeho pohodlí.
Baby Hazel Farm Tour
Hry pro dívky - 9x
Pěkná barevná online hra, kterou si oblíbí zejména dívky a fanoušci farmářských her. V roli dívenky Házel se podíváte jak vypadá všední den na strýcově farmě. Postarejte se o všechna zvířátka a chod farmy.
Sue a růžová zahrada
Hry pro dívky - 4x
Pěkná online hra pro dívky, ve které je tvým úkolem postarat se SUE o zahrádku, než přijede z dovolené. Sázej kytčky, zalívej, trhej plevel, pozor na nezbedný hmyz, ten odstraň. Starej se dobře, ať není SUE zklamaná.