Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 2050x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 19
Hry pro dívky - 3x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro dívky. Tahle slečna vypadá, že je trochu stydlivá, ale zdání klame. Je velmi společenská a dnes uspořádala večírek, kam pozvala i svého idola:) Chce vypadat skvěle, pomoz jí.
Model Dressup 89
Hry pro dívky - 3x
Tato slečna se možná tváří trošku namyšleně, avšak povězme si na rovinu, nemá snad k tomu důvod? Je krásná štíhlá a když nahlédneme do jejího šatníku také musíme uznat, že se nemá za co stydět, tak se dej do oblékání:)
Beauty Maker 74
Hry pro dívky - 11x
Tak se dáme do toho. Móda je velmi důležitá součást dnešní ženy, která se chce líbit. To se netýká pouze oblečení, ale také make-upu, dplňků, šperků, účesu apod., jak se dozvíš v této hře. Stiskni spodní rámeček, pro hru a pro nápovědu pak HINT.
Chicken Coop
Hry pro dívky - 1036x
Zahrajte si na chovatelku slepiček. Vaším úkolem bude kompletní péče o slepice a snaha o co nejvyšší počet nakladených vajíček. Dodržujte správný herní postup a dokažte, že jste v chovatelských dovednostech velmi zruční.
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 2x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.
Fashion Style 13
Hry pro dívky - 3x
Máš plný šatník oblečení, ale pořád jsi nepřišla na kouzlo, jak všechno sladit? Pak se neboj, tato online hra pro dívky ti pomůže. Máš ráda obyčejnou krásu nebo si potrpíš na složitou současnou módu? Pro tebe je tu hned 8 typů, jak se stylově oháknout!:)
Model Dressup 56
Hry pro dívky - 2x
Tohle je pěkná moderní online hra pro dívky. I na pláži chceš vypadat skvěle a neříkej, že ne :) tato slečna samozřejmě také. tak jí dej nejlepší plavky, doplňky, žabky, vlásky ba i míček nebo kruh :)
Cutie Makeover 10
Hry pro dívky - 2x
tato slečna už není zrovna malá, aby nevěděla, jak to ve světě líčení chodí, ale dnes je pro ní make- up opravdu důležitý, tak se rozhodla poprosit tě o pomoc. Chce se stát fotomodelkou. Dej se do toho a nalič ji!
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Tearoom decoration 2
Hry pro dívky - 4x
Tentokrát si milá děvčátka budete moci vyzdobit svoji čajovnu. Na výběr máte nepřeberné množtví různého nábytku a ostatních věcí, a jak je rozestavíte je pouze na vaší fantazii. Hra je laděna dorůžova.
My Lovely Little Pony Game
Hry pro dívky - 7x
Roztomilá online hra vhodná pro nejměnší děti a milovníky My Little Pony. Poník Jamy pomalu roste, chce se stát módní ikonou mezi všemi poníky. K tomu je ale potřeba skvěle vypadat. Jak se zhostíte úkolu módní stajlistky? Oblíkačka s poníkem Jamy je tady pro vás zdarma.
Horsey Racing
Hry pro dívky - 6x
Na začátku hry si můžete vybrat jednoho ze tří nabízených koníků, a poté se již klidně vydejte vstříc závodům. Potřebujete zvítězit, ale to nebude jen tak. Ve hře narazíte na různé překážky, které musíte vhodným způsobem překonat. K dispozici jsou naštěstí i různá vylepšení, která koníkům zlepší náladu.
Star Dressup 11
Hry pro dívky - 1x
Nejkrásnější dívenka roku 2008 má jet na předání ceny do USA. Má velice objemný šatník, skládající se z nádherného oblečení:) Tak se snaž, jak nejlépe dovedeš a krásně ji obleč, ať vypadá na předávání skvěle.
Shave Time!
Hry pro dívky - 3x
Pěkná a docela originální oddechová online hra. Můžete si zkusit, jaké to je být holičem a oholit prvního zákazníka. K dobrému hodnocení potřebujete splnit svou práci s vysokou přesností podle přání zákazníka,
Model Dressup 128
Hry pro dívky - 3x
Koukni se na ni, jak je bezradná. Má dnes první rande se svým novým idolem a vůbec se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe. Jsi její jediná naděje! Obleč ji. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!