Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Funny Monkey

Hrajete online hru Funny Monkey

Příjemná dívčí online hra, ve které budete mít možnost starat se o legrační opičku. Budete se starat o její srst, aby byla pěkně čistá. Jakmile bude opička čistá, nastává čas herní zábavy. Tak se dobře bavte.

ovládání hry Funny Monkey

myší, viz instrukce ve hře • 0.78 MB • 56x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 45
Hry pro dívky - 41x
Tahle slečinka sice vypadá jako neviňátko, ale opak je pravdou. Jen se koukni, jaký má pohled. Jde totiž dnes se svým idolem na rande. Dnes je valentýn a ona se mu chce za každou cenu zalíbit. Pomoz jí v tom.
Girl Dressup 2
Hry pro dívky - 5x
Tak tahle slečinka nemá zrovna rozsáhlý šatníka, ale to, co v něm nalezneš není zrovna k zahození, tak se dej do svlání oblékání a hlavně převlékáni. Jde o to, aby jsi zvolila, co nejlepší outfit a to ty jistě dokážeš:)
Bratz Fish Tank
Hry pro dívky - 22x
Slušně propracovaná hra jak graficky tak hratelně. V této hře se staráte o rybičky. Na začátku hry si vyberete podle libosti z několika různých rybiček, podle které toho které se vám zalíbí. Tak do toho.
Family dollhouse 2
Hry pro dívky - 11x
Family Dollhouse je příjemně laděnou dívčí hrou. Jak to už holčičky občas mívají, v domečku pro panenky se jim udělal nepořádek, a je teď na nich, aby ho uklidily. A co vy, zvládnete urovnat všechny hračky?
Model Dressup 100
Hry pro dívky - 5x
Tahle slečinka se chystá na letní vycházku do parku, kde doufá, že potká svého idola. Velmi jí záleží na tom, aby vypadala perfektně. její idol si potrpí na módě, je totiž módní návrhář. Pomoz jí ho okouzlit.
Cake Shop 2
Hry pro dívky - 214x
Vytvořte chutné a voňavé dortíky pro vaše mlsné a hladové zákazníky. Postupně vydělejte pořádný balík peněz a nechte své podnikání růst. Základném kamenem úspěchu je spokojenost návštěvníků vaší cukrárny.
Cool fashion 2
Hry pro dívky - 3x
Cool fashion je už podle názvu hříčka pro ty, kteří mají rádi módu a hezké oblečení. Princip této hry je jednoduchý - musít oblékat dívku do různého oblečení a kombinovat sestavy ze spousty kusů šatů.
Thanksgiving Colouring
Hry pro dívky - 11x
Krásná velikonoční online omalovánka s vtipným kohoutkem. Je velmi pěkně propracována, dá se říci reálně. Máš na výběr nepřeberné množství barviček. Udělej si humorného barevného kohoutka a zasměj se mu. Smích je přeci lék:)
Rochelle Goyles Pedicure Game
Hry pro dívky - 53x
Strašidelná střední škola Monster High sdružuje různé mladé lidi, kteří pocházejí z nejrůznějších rodin, jež ovládají různé druhy magie, nebo jsou jinak proslulé. Jednu z nich si můžete vzít na starost i v následující hře, kde můžete svěřenou dívku upravit podle vlastního uvážení. Postaráte se jí o pedikúru, tedy o nehty.
Pet Dressup 7
Hry pro dívky - 21x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Mini Dressup 13
Hry pro dívky - 17x
maličká online oblíkačka nejen pro dívky, protože zde nejde o to, aby jsi oblékla dívku, ale chlapečka, neboť i kluci se chtějí líbit, ale těžko ti to dají najevo:ú Tak se dej do tho a oblékej, převlékej!!!
Vivian Bike Ride Dressup
Hry pro dívky - 44x
Roztomilá jednoduchá oblíkačka pro naše nejmenší hráčky. V této hře se vám ukáže dívka Vivian, která ráda jezdí na kole. U toho však nesmí zapomenout na nejnovější módní trendy. Pusťte se do oblékání a tvorby různých kombinací.
Roi make up 6
Hry pro dívky - 22x
Tahle potřebuje pomoci nalíčit. Na vás je teď vytvořit jí ideální makeup. Máte na výběr spoustu různých odstínů a barev, pudry, dokonce i zabarvovací čočky na oči. Zkuste to vše zkombinovat a vytvořit jí slušivý vzhled.
Model Dressup 53
Hry pro dívky - 9x
Tak tahle slečinka JANA má opravdu vkus, ktetý si nenechá nikým za žádnou cenu vzít. Tato slečna miluje šaty a to že jich nemá málo je jisté podle jejího šatníku. Tvým úkolem je vybrat si ty nejlepší, pak k nim botky a nakonec účes:)
Angel Dressup 2
Hry pro dívky - 18x
Andělská vynálezkyně. Zajímavá kombinace slov, že? Ale je to tak. jen se koukni na ni, jak bude vypadat až jí dáš černou paruku. takhle vypdaá, když se jí pokus nezdaří:) Tak ji hezky obleč, dnes jde prezentovat své vynálezy:)