Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 3194x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Unfreeze me!
Logické hry - 57x
Výtečná online hra s ptáčky, kteří jsou uvězněni v ledu. Dokážete pečlivě rozmyslet, jak osvobodit zamrzlé ptáčky? Unfreeze me představuje zajímavou hru, která prověří vaše logické schopnosti a zručnost.
Gluttonus Monster
Logické hry - 41x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
Patchworkz!
Logické hry - 43x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 24x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Rolling Hero 2
Logické hry - 36x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Mine It
Logické hry - 3742x
Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.
Single Noble
Logické hry - 19x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 16x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Deep Trip
Logické hry - 71x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Feed Me Moar
Logické hry - 36x
Vědci se věnovali výzkumu a pokusům, přičemž jim posloužila zvířata jako testovací prvky. Když znovu dorazili ke svým pokusným objektům, zaznamenali, že se zvířata změnila a hlavně trochu vyrostla. Velká zvířata mají mnohem větší hlad, takže je musíte rychle nakrmit, než si dají ke svačině skupinku vědců.
Hapland
Logické hry - 3x
Hapland je legendární hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji, velice chytlavá logická hříčka.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 39x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Brain Numbers - Volume I
Logické hry - 34x
Povedená taškařice, která dokonale prověří činnost vašeho mozku. Projděte deset těžkých číselných rébusů v prvním díle naučné hry Brain Numbers. Myslíte si, že jste geniální? Ano? Však uvidíme :)
Tube Crisis
Logické hry - 46x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Blox
Logické hry - 14x
Zničte všechny kostičky, které se nacházejí v daném kole. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.