Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 2309x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blockular 2
Logické hry - 41x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Snoozleberg ep3
Logické hry - 19x
Již třetí hra se slavným náměsíčným Snoozlebergem. I tentokrát se náš náměsíčný přítel pan Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nezranil.
Blast the Skulls
Logické hry - 30x
Pěkná gamesa, ve které si zastřílíte na lebky a nebude to jen bezhlavé střílení, ale také budete muset trochu přemýšlet. Cílem v každé úrovni je sestřelit všechny lebky. Nestačí jen namířit, musíte využít i ostatní herní prvky.
Red Ball 3
Logické hry - 232x
Oblíbená hra s červeným míčkem - Red Ball - je zde v třetím pokračování. V tomto díle je vaším úkolem dostat míček na konec každé úrovně. Musíte vyřešit řadu překážek a logických nástrah. Věříme, že se skvěle pobavíte. Red Ball má vydařené i předchozí díly - první i druhý.
Timebot
Logické hry - 3x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
FireBoy and WaterGirl 3: The Ice Temple
Logické hry - 41x
Vaším úkolem je dostat se přes všechny překážky, které vás v této super hře čekají. Dávejte si pozor, abyste s vaším hrdinou ať už s ohněm nebo vodou nestoupli do špatné kapaliny. Pomáhejte si s něma navzájem.
Ninja Miner 2
Logické hry - 318x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Night Lights
Logické hry - 15x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
Simple motions 2
Logické hry - 1883x
Snažte se v této super hře posbírat veškeré hvězdičky a dopadnout k červenému praporku. Tak se do toho dejte a rozmístěte veškeré objekty tak dobře, abyste dopadli na tento praporek a dostali do další úrovně.
Impale 3
Logické hry - 53x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Mystery Templre
Logické hry - 45x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Tiny Explorer
Logické hry - 41x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?
Easy Chess
Logické hry - 60x
Klasické šachy jaké je určitě všichni známe.Dokážete porazit soupeře ? Stačí mít správnou taktiku a výhra je vaše.Ovšem protivník není jen tak někdo.Tyto šachy i přes to, že počítač je jen stroj jsou velmi těžké vyhrát.