Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 2289x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Help Me Fly
Logické hry - 47x
Logická super hra, ve které je hlavním cílem dostat energii k malému letadélku. Díky této energii letadlo vzlétne. Podaří se vám správně propojit herní prvky? Pokud se vám hra líbí, určitě ji sdílejte na facebooku.
Farm Soccer
Logické hry - 734x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Harry the hamster 2
Logické hry - 60x
Křeček Harry je malé a mírumilovné zvířátko a o to méně bychom chtěli, aby ho sežral kocour. Nečekej tedy, a postav mu bezpečnou cestičku až do jeho útulného bytečku. Máš pouze omezený čas, tak spěchej.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Animals Connect
Logické hry - 43x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Toetrix
Logické hry - 42x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Kiss the Darts
Logické hry - 22x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Mahjong Link
Logické hry - 965x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Diamond Rush
Logické hry - 170x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 36x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 24x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Impasse
Logické hry - 31x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.
Simpleton Jack
Logické hry - 27x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.