Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 1649x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rebound
Logické hry - 34x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Amigo Pancho
Logické hry - 47x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 28x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Sheriff tripeaks
Logické hry - 36x
Logická hra se zajímavým nápadem, ve které půjde o odstraňování karet z hracího pole. Princip je jednoduchý ale přece ne tak primitivní. Karta musí vždy být o jednu větší/menší než poslední odstraněná karta.
Wentworth
Logické hry - 33x
Vaším úkolem je postupovat podle instrukcí, které hra vybízí. Musíte plnit veškeré mise. Je to taková klikačka, kde sbíráte věci a snažíte se dostat pryč. Tak se do toho dejte a uvidíte, že si tuto super hru oblíbíte.
Poco2 Escape
Logické hry - 5763x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Bubble fun
Logické hry - 6x
Logická hra, která i mě okradla o spoustu času. Vašim úkolem je přebarvit všechny soupeřovy modré puntíky na svoje fialové. Postupně navyšujte kapacitu svých puntíků až prasknou - tím doplní nebo přebarví puntíky kolem.
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Filler
Logické hry - 7x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Maganic Wars
Logické hry - 28x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Roly-Poly: Bloody Monsters Pack
Logické hry - 17x
Příšery útočí ve velkém množství a vypadá to, že už je nic nemůže zastavit. Staňte se poslední instancí, která ještě může zasáhnout a zvrátit průběh invaze. Zlikvidujte všechna monstra. Ze začátku bude stačit pouze několik pokusů, ale postupem času už se úroveň obtížnosti navýší, takže budete muset více přemýšlet.
The Time Trap
Logické hry - 2206x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Tube Crisis
Logické hry - 45x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 37x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 34x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.