Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 813x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
Filler
Logické hry - 8x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Jungle Crash
Logické hry - 137x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
Sprocket Rocket
Logické hry - 0x
Sprocket Rocket je velice zajímavá hra, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž na starost obyčejnou létající loď, kterou ovšem postupem času můžete vylepšovat a přidávat na ní věci podle potřeby. Občas je totiž nevyhnutelně nutné upravit svojí loď, aby se dala splnit některá úroveň.
Cubic Shoot
Logické hry - 2x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Space Disposal
Logické hry - 4x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
2048 Flash
Logické hry - 0x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Gluttonus Monster
Logické hry - 0x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
Escape Chuck Norris
Logické hry - 145x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
A Good Hunch
Logické hry - 0x
Zahrejte si tuto logickou hru, kde hrajete za dvě horské kozy, ty se postupně snažíte dostat co nejrychleji do cíle. Přitom musíte všemožně skákat a promýšlet trasu i přes to není tak jednoduché jak to vypadá..
Emoti Match - pěkná logická minihra
Logické hry - 57x
Logické hry s cílem spojit vždy alespoň tři stejné symboly jsou velice oblíbené. Nejinak je tomu i ve hře Emoti Match, ve které budete spojovat pěkné smajlíky.
Slice the Box
Logické hry - 1x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 0x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Crazy cube
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.
Birdish Petroleum
Logické hry - 5x
Využíjte vašeho ptáčka k tomu, abyste zničili tanker. Odstraňte objekty a nasbírejte rakety. V jiných úrovních zase můžete použít ptáčka, který dokáže dělat tornádo a tak tanker zničí. Máte tady hodně možností.