Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 797x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pyro 2
Logické hry - 44x
Všichni pyromani si jistě užijí pořádnou porci zábavy při druhém pokračování hry Pyro. Dostanete za úkol zapálit vždy patřičný počet pochodní, což může vypadat poměrně složitě. Musíte logicky zauvažovat, aby se ohnivá koule dokázala dostat k pochodni. Cestou narazíte i na různé překážky, jež musíte překonat.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
The Mind Bender
Logické hry - 12x
Hlavní hrdina hry s názvem The Mind Bender dokáže neuvěřitelné věci. Kromě toho, že má opravdu hodně dobře vypracovanou fyzičku, tak umí i pohybovat s předměty silou vůle. Pokaždé se potřebujete dostat až na samotný konec mise k červenému trojúhelníku, což nebude úplně jednoduché a musíte cestou řešit logické zádrhele.
Primary
Logické hry - 40x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 46x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
Spider Solitaire
Logické hry - 463x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Monkey Mine
Logické hry - 32x
Hledání min je hra integrovaná přímo do systému Windows a dosahuje poměrně velké popularity. Díky tomu se Hledání min dočkalo řady přepracování a jedním z nich je i Monkey Mine. Potřebujete se dostat ze svízelné situace, kdy se všude nachází neskutečné množství nastražených výbušnin, na něž nesmíte kliknout.
Stupid Balance
Logické hry - 16x
Rozmísťete po celé ploše tyto objekty a udělejte to tak, aby to bylo vyrovnané a žádná strana se nepřeklopila na zem. Pokud se ovšem tak stane, tak prohráváte a musíte hrát úroveň znovu.
Ninja Land
Logické hry - 53x
Hrdinou v této chytlavé online hře je malý ninja. Ten musí zachránit svou vězněnou přítelkyni. Zdolejte všechna nebezpečí, která vám tato strastiplná cesta přinese. Nebudete v tom naštěstí sami - časem se k vám připojí druhý ninja.
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 33x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 37x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Simpleton Jack
Logické hry - 25x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.
Blow Things Up 2
Logické hry - 26x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Cubic Shoot
Logické hry - 34x
Nejrůznější logické hry postavené na principu "spoj tři stejné symboly" jsou v poslední době velmi oblíbené. Stejně jako minihra Cubic Shoot, ve které hraje hlavní roli malá zubatá Japonka a spousta srdíček.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 36x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?