Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 617x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Candy Thieves
Logické hry - 47x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Primary
Logické hry - 40x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
La Talpa
Logické hry - 14x
Staňte se nezbedným hlodavcem a sesbírejte všechny prémie, které potkáte při vašem útěku před nestvůrami, které se na Vás ženou. V každém kole musíte sesbírat všechny body, jinak se nedostanete do dalšího kola. Takže se pusťte do hry a hurá na obludy.
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 20x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Manamancers
Logické hry - 27x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
New Splitter Pals
Logické hry - 35x
Velká žlutá koule slouží jako potrava pro ještě větší žlutý obličej. Jelikož se jedná o logickou hru, musíte vždy správně zauvažovat, jakým způsobem by bylo nejlepší přeříznout dřevěná prkna, aby se splnil cíl mise. Cestou ke splnění cíle se pokuste posbírat veškeré hvězdičky, které se nacházejí na hrací ploše.
Spider Solitaire
Logické hry - 457x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Physical Bomb
Logické hry - 183x
Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.
Bubble Earth
Logické hry - 29x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Domino Knight
Logické hry - 20x
Domino Knight je graficky pěkné ztvárnění klasické hry domino. Na hrací pole postupně umisťujete dílky podle hodnoty, kterou mají. Pro zjednodušení jsou na poli zvýrazněny dílky, ke kterým máte přiložit další. Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku nebo kolečkem myši.
Ball Rolling 3
Logické hry - 36x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Protect Tommy 2
Logické hry - 549x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Color World Origins
Logické hry - 29x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Ancient Jewels: Lion Temple
Logické hry - 53x
Jestli máte rádi hry ve stylu bejeweled, tak vás tato online hra bude nepochybně bavit. Zeshora se postupně objevují barevné krystaly, které musíte po trojicích odstraňovat. Nedopusťte, aby se dostaly až dolů.
Hello Worlds
Logické hry - 28x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.