Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 2684x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 1x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
Stackle
Logické hry - 6x
Postupně skládejte na sebe bloky jak nejvýše to dokážete. Zní to snadně, je v tom ovšem menší háček. Můžete použít pouze bloky, které už máte. Dobře tedy přemýšlejte, ale rychle.
Bomb Face Match
Logické hry - 3x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Roly-Poly: Bloody Monsters Pack
Logické hry - 2x
Příšery útočí ve velkém množství a vypadá to, že už je nic nemůže zastavit. Staňte se poslední instancí, která ještě může zasáhnout a zvrátit průběh invaze. Zlikvidujte všechna monstra. Ze začátku bude stačit pouze několik pokusů, ale postupem času už se úroveň obtížnosti navýší, takže budete muset více přemýšlet.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 1x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Blow Things Up 2
Logické hry - 0x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Sleep the Dog
Logické hry - 11x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Checkers Classic
Logické hry - 10x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?
Gem Rush
Logické hry - 6x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Bombs Vacation
Logické hry - 0x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 4x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Assembots
Logické hry - 13x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 9x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Legor 4
Logické hry - 7x
Hra Legor 4 má jedno velké plus oproti mnohým jiným hrám. Tímto plusem je to, že pochází z České republiky, a proto je v češtině, takže je dostupná i pro hráče neovládající cizí jazyk tak dobře. Jedná se o hru, kde si budete hrát s kostičkami lego, se kterými pokusíte vyplnit úplně všechna černá místa.
The Suspense 2
Logické hry - 3x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.