Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 758x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 21x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Blox
Logické hry - 10x
Zničte všechny kostičky, které se nacházejí v daném kole. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Feed Me Moar 3
Logické hry - 26x
Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 36x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 14x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Bathroom
Logické hry - 30x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 46x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Rolling Hero 2
Logické hry - 32x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 10x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Castle Tales
Logické hry - 30x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.
Nutty Mania
Logické hry - 31x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Sticks
Logické hry - 29x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Eye Blaster
Logické hry - 178x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Totem Balls
Logické hry - 18x
Vaším úkolem v této hře je trefit všechny totem balónky a to tak, že vystřelíte kuličku z vašeho kanónu. Jste limitování počtem balónku na střelu. Tak se do toho dejte a hlídejte si to.
Build Balance
Logické hry - 43x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.