Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 991x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ramps
Logické hry - 3x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Spiters Annihilation 3
Logické hry - 2x
Již třetí pokračování zajímavé logické superhry. Podaří se vám v roli malého koťátka posbírat všechny hvězdičky? Koťě musíte velmi šikovně nasměrovat. To provedete tím, že ve správném pořadí odeberete herní prvky.
Roly-Poly: Bloody Monsters Pack
Logické hry - 1x
Příšery útočí ve velkém množství a vypadá to, že už je nic nemůže zastavit. Staňte se poslední instancí, která ještě může zasáhnout a zvrátit průběh invaze. Zlikvidujte všechna monstra. Ze začátku bude stačit pouze několik pokusů, ale postupem času už se úroveň obtížnosti navýší, takže budete muset více přemýšlet.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 4x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Fruit Faces
Logické hry - 2x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Snail Bob
Logické hry - 558x
Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 2x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Proximity
Logické hry - 3x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.
Rock It!
Logické hry - 2x
Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 1x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Bridge Tactics 2
Logické hry - 2x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Help Me Fly
Logické hry - 2x
Logická super hra, ve které je hlavním cílem dostat energii k malému letadélku. Díky této energii letadlo vzlétne. Podaří se vám správně propojit herní prvky? Pokud se vám hra líbí, určitě ji sdílejte na facebooku.
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 5x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Crazy cube
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.
Interactive Puzzle
Logické hry - 1x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.