Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 986x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Manamancers
Logické hry - 27x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Cuboy Quest
Logické hry - 22x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Feed Me Moar 3
Logické hry - 26x
Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...
Monkey Go Happy Ninjas 2
Logické hry - 48x
Další díl z patrně nejúspěšnější herní série Monkey Go Happy. A o co v pokračování Ninjas 2 jde? Opět budete sbírat předměty a plnit různé úkoly. To vše proto, aby byly opičky opět plné úsměvu. Podaří se vám tuto super logickou hru dohrát až do samotného konce?
Physical Bomb
Logické hry - 183x
Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.
Rob-Rob
Logické hry - 23x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Demolition City 2
Logické hry - 53x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.
Match Craft
Logické hry - 26x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.
Flowers Memo
Logické hry - 32x
Další hra od autorského týmu My Games 4 Girls procvičí naši paměť. Konkrétně se jedná o zajímavé pexeso s květinami v hlavní roli. Aby to nebyla příliš jednoduché, dostanete na každou ze tří připravených úrovní předem stanovený časový limit, v němž musíte objevit všechny dvojice shodně vypadajících obrázků.
StarShine
Logické hry - 27x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Monkey Go Happy Marathon 3
Logické hry - 18x
Tvůrci oblíbené herní ságy Monkey Go Happy nás zásobují opět dalším dílem, tentokrát z řady Marathon. Jde již o třetí díl hry, ve které budete řešit logické minihry. Dokážete projít všemi úrovněmi a zapsat se do tabulky nejlepších hráčů? Určitě zkuste i Marathon 1 a Marathon 2.
Ambidextrous 2
Logické hry - 10x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Cookie Map
Logické hry - 24x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Never end
Logické hry - 2x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Glide
Logické hry - 16x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.