Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 5736x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Eat My Axe
Logické hry - 22x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.
Puzzle cube
Logické hry - 14x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Color World Origins
Logické hry - 33x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Harry Quantum 2: Unmasked
Logické hry - 19x
Máme tady detektiva, který musí vše vyřešit. Na začátku mu přišel balík s instrukcemi co máte dělat. Jste detektiv, který na to všechno musí přijít. Pokud budete chtít odejít z vaší kanceláře, tak nezapomeňte na kameru.
Binga
Logické hry - 61x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Ranch Connect 3
Logické hry - 86x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?
Roman Mahjong
Logické hry - 85x
Hledáte-li hru mahjong pro chvíle relaxace (a ne třeba zrovna v práci), tak si tuto gamesu určitě zahrajte. Čeká vás klasický mahjong, kdy budete hledat dva stejné hrací kameny a postupně je odebírat. To vše v atmosféře starého Říma.
Bloons 2
Logické hry - 40x
Pokračování výborné logické sestřelovačky barevných balonků. Máte svůj šíp, který po vystřelení podléhá gravitaci, a vašim úkolem je sestřelit všechny balonky na určený počet střel. Levelů je hodně, takže je zábava zaručena.
Domino Fall 2
Logické hry - 34x
Ve druhém pokračování zajímavé logické hry Domino Fall se opět podíváte do říše, kde se na každém kroku válí kostičky domina. Musíte se pokusit všechny domina povalit, ale zároveň musíte v některých úrovních dbát na to, aby se netrefilo speciální domino. Využívat můžete různých odrazů, když trefujete balónek z kanónu.
Candy corner
Logické hry - 16x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Dragon Bomb
Logické hry - 57x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Nutty Mania
Logické hry - 32x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Super Stacker
Logické hry - 2093x
V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Gem Fusion
Logické hry - 37x
Dejte v této super hře veškeré kamínky k sobě. Vaším úkolem je poskládat tyto kameny k sobě, abyste získali jeden velký. Tak se snažte a nasbírejte si tak nějaké to skóre. Dávejte si pozor, abyste nezaplnili místo zbytečnostmi.