Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 5400x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 25x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Rolling Ghosts
Logické hry - 40x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Clowns in the Face
Logické hry - 24x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Jellydad Hero
Logické hry - 56x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.
Blow Things Up 2
Logické hry - 31x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Mystery Templre
Logické hry - 47x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Supaplex
Logické hry - 55x
Supaplex je remakem slavných her historie. Dostanete na starost malou červenou kuličku, se kterou se vydáte do zajímavě vypadajícího světa. Potřebujete posbírat všechny symboly, ale musíte dávat pozor na kamení, které by kuličku mohlo zavalit a bylo by nutné začít úplně od začátku. Jde o velice pěknou předělávku staré verze hry.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 16x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Squidy
Logické hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Cuber
Logické hry - 13x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Build Balance
Logické hry - 51x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Gravi Jello
Logické hry - 35x
Zajímavá a rozhodně originální online hra tak trochu na téma spojování tří stejných objektů. V této verzi hry navíc můžete herní plochou otáčet. Jediné omezení je v počtu tahů na jedno kolo. Dobře se u hry bavte.
Hapland 3
Logické hry - 4388x
Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
Match Craft
Logické hry - 32x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.