Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 1513x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
7 Words
Logické hry - 42x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.
Army Stacker
Logické hry - 52x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Reincarnation: LEET
Logické hry - 515x
Povedená logická online hra, ve které budete muset hodně klikat a hodně přemýšlet. Budete muset najít jednu velmi zlou postavu a poslat ji tam kam patří; do pekla. Navždy. Pokud máte rádi herní klikačky a důmyslně promyšlené hry, tak vás bude bavit.
Chromatronix
Logické hry - 33x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Porolith
Logické hry - 1119x
Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 54x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Boombot
Logické hry - 16x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 82x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Eye Blaster
Logické hry - 590x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Sports smash
Logické hry - 17x
Výborná logická hra ve stylu Beejeweled. Spojujete stejné objekty k sobe po trojicích, aby zmizely. Nejsou to ale kolečka nebo čtverečky, všechno je ve tvaru sportovních míčů. Máte na to pouze omezený čas.
Cover Front 2
Logické hry - 6x
Nacházíte se v roli agenta a Vašim úkolem je vyřešit jednu z největších záhad. Hra je ve formě detektivky. V cestě Vám bude stát mnoho překážek se kterými si budete muset poradit. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Clix Puzzle
Logické hry - 22x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
Turnament
Logické hry - 17x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
Amber Escape
Logické hry - 20x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Sticky Blobs
Logické hry - 21x
Mimozemská rasa se rozhodla trochu expandovat. Byl sestaven expediční tým s jasně stanoveným úkolem. Posbírat na neznámé planetě dostatečné množství cenných surovin. Tým je vysazen na planetě Zemi a porozhlédne se po zajímavých surovinách. Ropa ani zlato u nich úspěch nemají, ale zaujmou je velké maliny.