Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 1898x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 4x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
Globs 2
Logické hry - 1x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
The Treasures of Montezuma 2
Logické hry - 6x
Montezumův poklad je tu se svým druhým pokračováním. Opět budete hledat vždy alespoň tři stejné krystaly v řadě. Cílem je v každé úrovni odstranit všechny hrací krystaly. Mezi úrovněmi nechybějí ceněné upgrady.
Pigs Will Fly
Logické hry - 1x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Lucky Balls
Logické hry - 38x
Velice oblíbeným herním tématem je různé spojování tří stejných symbolů. Podobně je tomu i ve hře Lucky Balls. Na obrazovce postupně vyskakují barevné míčky. Vaším úkolem je seskupit vždy alespoň 3 míčky stejné barvy.
Egypt Puzzle
Logické hry - 11x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
Tinysasters
Logické hry - 4x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 5x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 1x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 0x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.
The Hearts
Logické hry - 6x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Protect Tommy 2
Logické hry - 1533x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Animals Connect
Logické hry - 2x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Pupzzle
Logické hry - 0x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Fodder
Logické hry - 0x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.