Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sky Miracles

Hrajete online hru Sky Miracles

V této hře se setkáte s chlapíkem jménem Joe. Vezme vás na farmu, kde se stalo něco skutečně podivného. Zničehonic se nebe obarvilo na zeleno. Nikdo neví proč. Vaším úkolem bude zjistit, co se vlastně stalo.

ovládání hry Sky Miracles

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 5781x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gibbets: Santa in Trouble
Logické hry - 61x
Trochu brutálnější vánoční online hra se Santa Klausem. Střílejte na lana, abyste zachránili nebohého Santu Klause a jeho pomocníky. Při střelbě dávejte pozor, abyste místo provazu netrefili Santu.
Algerian Patience
Logické hry - 472x
Jedna z těch lepších verzí hry pasians, kterou fanoušci online her znají pod názvem solitaire (v Česku časko jako solitér). Pravidla hry jsou jednoduchá - skládáte karty postupně do čtyř balíčků podle barev od esa po krále.
Brain Trainer
Logické hry - 78x
Aktivujte své mozkové buňky a připravte se! Přišel nový "trenér mozku"! Nezáleží na tom, jestli si udržujete mozek v kondici, zlepšujete svou výkonnost nebo se jen bavíte tréninkem osobních kognitivních schopností, tato hra je pro vás! To, že už nechodíte do školy, neznamená, že si nemůžete zbystřit mysl. Vyřešte velké množství jednotlivých miniher. Pokud se zaseknete, stačí vyměnit žárovky za nápovědy. Přesvědčili jste se? Tak se do toho vrhněte a vyzkoušejte si to!
SpacePets
Logické hry - 23x
Zajímavá logická super hra, ve které hrají hlavní roli kočky, psy a vaše schopnost logického uvažování. Cílem je z hrací plochy odebrat všechna zvířata pomocí obdélníkového nebo kruhového označení.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 16x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Grow Tower
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Toetrix
Logické hry - 43x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Comboling
Logické hry - 24x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Orange Gravity 2
Logické hry - 28x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Harry Quantum 2: Unmasked
Logické hry - 19x
Máme tady detektiva, který musí vše vyřešit. Na začátku mu přišel balík s instrukcemi co máte dělat. Jste detektiv, který na to všechno musí přijít. Pokud budete chtít odejít z vaší kanceláře, tak nezapomeňte na kameru.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 42x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
Pirates! The Match-3
Logické hry - 63x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Sleeping Beauties
Logické hry - 19x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.