Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 2725x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Endless Mahjong 2
Logické hry - 4x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
The Mind Bender
Logické hry - 2x
Hlavní hrdina hry s názvem The Mind Bender dokáže neuvěřitelné věci. Kromě toho, že má opravdu hodně dobře vypracovanou fyzičku, tak umí i pohybovat s předměty silou vůle. Pokaždé se potřebujete dostat až na samotný konec mise k červenému trojúhelníku, což nebude úplně jednoduché a musíte cestou řešit logické zádrhele.
3 Slices
Logické hry - 3x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Nodes 2
Logické hry - 1x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
1000 Blocks
Logické hry - 8x
Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.
Funny Airplane
Logické hry - 7x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Cannon dog
Logické hry - 911x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 97x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Color Balls Solitaire
Logické hry - 28x
Zdařilá verze megaoblíbené kuličkové gamesky Bubble Shooter. Z minikanónu vystřelujte barevné kuličky a snažte se je trefit k dalším kuličkám stejné barvy. Dokážete se prostřílet až do posledního kola?
Escape Chuck Norris
Logické hry - 603x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Ultimate Crush
Logické hry - 3x
Hra Ultimate Crush je postavena na principu "2 stejné symboly". Na hrací ploše máte v první úrovni 240 symbolů. Pokud chcete do další úrovně, musíte je všechny dostat ven. Nesmí vám zbýt ani jediný, takže je nutné dost přemýšlet a promýšlet tahy napřed. Díky časovému omezení je to mozková superhra:).
Angry Alarmo
Logické hry - 3x
Zajímavá herní záležitost, ve které se budete snažit zbourat budovy omezeným množstvím střel. Dobře zamiřte a promyslete výstřel. Myslíte, že máte na to, abyste zneškodnili piráty v budovách a posléze zachránili rukojmí?
Mancala
Logické hry - 8x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
North Pole Slide
Logické hry - 3x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Sliding Cubes
Logické hry - 2x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.