Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 5496x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dangerous Sweets
Logické hry - 4x
Pokuste se s tímto roztomilým tvorečkem sbírat sladkosti. Dejte se do toho a pozor, abyste nevypadli. Šipkami zvedáte dřevo, na kterém tento tvor je. Hra bude později mnohem těžší a na začátku vám ukážou, jak se to dělá.
Truck Loader 4
Logické hry - 2x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Butterfly Kyodai
Logické hry - 21x
Perfektní online gameska plná motýlků. Vaším úkolem v této super spojovačce bude hledat dva stejné dílky s motýlky a spojit je. Ovšem pozor - pro vytvoření spojení jsou určitá pravidla. Dokážete hru dohrát do konce?
Gem Rush
Logické hry - 6x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Bipole
Logické hry - 6x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.
Box Clever
Logické hry - 1x
Vezměte si do parády malou modrou kuličku, se kterou se potřebujete dostat do cílové oblasti. Cestou narazíte na různé překážky, přes něž se můžete dostat do cíle, ale musíte šikovně vymýšlet různé kombinace. Dávejte si dobrý pozor na nepřátelské jednotky, s nimiž se raději nedostaňte ani do kontaktu.
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 5x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Horoscope Puzzle
Logické hry - 1x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 6x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Bam Boom
Logické hry - 6x
Výborná logická hříčka, ve které se vám opravdu občas bude kouřit z hlavy. Musíte dostat různě barevná kolečka do jejich chlívečků tak, abyste přitom udělali co nejméně tahů. Hra pro mistry v přemýšlení.
Tinysasters
Logické hry - 5x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Ball Revamped
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Ghost Trix
Logické hry - 2x
Přeměňte barvu těchto kuliček a snažte se je dostat pryč z plochy. Když bude mít kulička stejnou barvu, jako to, na čem stojí, tak se propadne. Musíte pro to na tohle všechno logicky, jinak se vám to nemusí podařit.
Magic Heaven 2
Logické hry - 2x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Snow Storm
Logické hry - 8x
V bezvadné této hře se stáváte silničářem a Vašim úkolem je odstranit sníh z vašeho soukromého parkoviště pomocí vypůjčeného bagru. Čeká na Vás mnoho nepříjemných překážek. Nezapomeňte dávat pozor na auta.