Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 5383x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Chisel
Logické hry - 3x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 3x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
The smurfs
Logické hry - 3x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Levelgame
Logické hry - 8x
V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.
Potion Panic
Logické hry - 2x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Snoring
Logické hry - 1x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Brain Numbers - Volume I
Logické hry - 1x
Povedená taškařice, která dokonale prověří činnost vašeho mozku. Projděte deset těžkých číselných rébusů v prvním díle naučné hry Brain Numbers. Myslíte si, že jste geniální? Ano? Však uvidíme :)
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 6x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
Amigo Pancho
Logické hry - 3x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Get On Top
Logické hry - 11x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 5x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Ramps
Logické hry - 5x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Marblelicious
Logické hry - 2x
Zajímavá online hra, která pěkně potrápí vaše přemýšlecí obvody ;). A jaké je zadání hry? Poskládejte kuličky ve správném pořadí podle barev. Nebude to snadné, protože tvůrci hry jednotlivé úrovně navrhli velmi důmyslně.
Květinová země
Logické hry - 10x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
Cover Orange 2
Logické hry - 2x
Druhé pokračování megaoblíbené super hry Cover Orange. Úkoly v této hře jsou rozdány poměrně jasně - chraňte pomeranč před neduhy špatného počasí. Všechny herní předměty musíte umístit tak, aby byl pomeranč a další ovoce v bezpečí.