Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 25x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Go Home Ball
Logické hry - 10x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 27x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Aggro
Logické hry - 21x
V této hře budete muset logicky odpálit vaše rajčátko. Vaším úkolem v této super hře je odpálit veškeré ovoce, které jsou kolem vás. Musíte je zničit nebo shodit. Nastavte si sílu a také směr odpalu.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 12x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Crazy cube
Logické hry - 15x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 20x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Escape Artist
Logické hry - 10x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Mahjong Amusing Mexico
Logické hry - 51x
Tak schválně, jak jste bystří. Dokážete v této mahjong hře během pár minut odebrat všechny hrací kameny? Jak na to? Hledejte vždy dva stejné kameny, které však nejsou zablokované jiným kamenem. Zkrátka klasický majong.
Mahjong 247 Solitaire
Logické hry - 43x
Velmi povedený mahjong, který vám nabízí až 5 různých hracích polí. Pravidla jsou celkem jednoduchá. Z hracího pole odstraňujete dva volné kameny stejných symbolů. Volné kameny jsou ty, které na sobě nemají žádné další kameny, a které mají místo vlevo nebo vpravo. Mahjong 247 Solitaire je skvěle hratelná superhra.
Funny Airplane
Logické hry - 9x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Tinyverse
Logické hry - 24x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 18x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
I Saw Them
Logické hry - 21x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Rollin Tot
Logické hry - 17x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 34x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?