Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 576x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Word Kingdom
Logické hry - 49x
Tato minihra se slovy dobře prověří vaši slovní zásobu. Sice se jedná o hru v angličtině, ale o to víc se můžete naučit. Skládejte jednotlivá písmenka tak, aby vytvořila existující slovo. Sbíráním bodů se navíc staráte o své království.
Cheese Hunt
Logické hry - 9x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Assembler 3
Logické hry - 25x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Rolling Ghosts
Logické hry - 36x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Mahjong Connect
Logické hry - 254x
Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.
hra v Unity3D
Papetura
Logické hry - 46x
Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?
Collapse It
Logické hry - 20x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Magic Carrot
Logické hry - 439x
Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.
Go Home Ball
Logické hry - 2x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Spiters Annihilation 3
Logické hry - 52x
Již třetí pokračování zajímavé logické superhry. Podaří se vám v roli malého koťátka posbírat všechny hvězdičky? Koťě musíte velmi šikovně nasměrovat. To provedete tím, že ve správném pořadí odeberete herní prvky.
Globs 2
Logické hry - 13x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 58x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
Chess
Logické hry - 613x
Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 28x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.