Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 2699x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 5x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Sleeping Beauties
Logické hry - 1x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Extreme Explosions
Logické hry - 3x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 2x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
GO Virus
Logické hry - 193x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Castle of card
Logické hry - 4x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Ball Puzzle
Logické hry - 5x
Logická hra Ball Puzzle je na první pohled velmi triviální, prvních 10 levelů vám ostatně také přijdou jako velice snadné.... ovšem v dalších stupních hry se pěkně zapotíte, hlavně váš mozek ;-).
Crystalloid
Logické hry - 17x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Death Row
Logické hry - 3x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Bubbles Extreme - hra na bublinky
Logické hry - 5x
Kdo by neznal legendární superhru Bubbleshooter. Tentokrát si můžete zahrát její asi milionté ztvárnění, které přináší řadu upgradů, bomby a extrémní hratelnost.
Checkers Classic
Logické hry - 10x
Jste připraveni na jednu z nejpopulárnějších stolních her? Ano, jedná se o hru Dáma. Potrapte mozek a snažte se porazit soupeře. Musíte dobře promyslet všechny tahy, abyste vyřadili všechny soupeřovy kameny. Dokážete vyhrát na nejvyšší obtížnost?
Bridge Tactics 2
Logické hry - 3x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 9x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Reincarnation: LEET
Logické hry - 1001x
Povedená logická online hra, ve které budete muset hodně klikat a hodně přemýšlet. Budete muset najít jednu velmi zlou postavu a poslat ji tam kam patří; do pekla. Navždy. Pokud máte rádi herní klikačky a důmyslně promyšlené hry, tak vás bude bavit.
Kings Troubles
Logické hry - 6x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.