Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Amigo Pancho 4: Travel
sponzorované odkazy

Amigo Pancho 4: Travel

Hrajete online hru Amigo Pancho 4: Travel

Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.

ovládání hry Amigo Pancho 4: Travel

myší, viz instrukce ve hře • 8.49 MB • 411x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Hapland 3
Logické hry - 365x
Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.
Emoji Flow
Logické hry - 130x
Spojte správné dvojice emotikonů v aplikaci Emoji Flow! Přetáhněte čáru od jednoho emoji k druhému a dokončete úrovně spojením všech emoji. Projděte celkem 150 úrovní a vyzvěte své schopnosti řešit hádanky. Dbejte na to, aby se vaše cesty nekřížily s jinými emoji, a proplouvejte až na vrchol! Tak uvolněte své vnitřní emodži a plujte tak, jak vaši emodži ještě nikdy neletěli.
Ball Rolling 3
Logické hry - 50x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Všední den
Logické hry - 4x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Never end
Logické hry - 2x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Spiters Annihilation 3
Logické hry - 52x
Již třetí pokračování zajímavé logické superhry. Podaří se vám v roli malého koťátka posbírat všechny hvězdičky? Koťě musíte velmi šikovně nasměrovat. To provedete tím, že ve správném pořadí odeberete herní prvky.
Toetrix
Logické hry - 37x
Na první pohled jednoduchá, ale hratelností zcela skvělá online hra, která vám protočí mozkové závity. Vaším úkolem je rozmístit kuličky tak, aby zaplnily mezery ve zdi. Zní to jednoduše? Věřte nám, že to nebude nic snadného.
Rich Mine 2
Logické hry - 20x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Amigo Pancho
Logické hry - 35x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
King Of Math
Logické hry - 43x
Zajímavá strategicko naučná online hra se zombíky. A jak vlny útočících zombies přemůžete? Musíte rychle odpovídat na matematické otázky. Přemožte nepřátele a staňte se králem matematiky.
Funny Animals
Logické hry - 2x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 17x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Monkey Math Balance
Logické hry - 34x
Velmi dobrá hra pro všechny matematikou nadané hráče. Můžete otestovat své schopnosti a zejména postřeh při vyvažování. Podaří se vám rychle přemýšlet a vyvážit váhu? Pokuste se o nejvyšší skóre.
Proximity
Logické hry - 15x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.