Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Motor Wars

Hrajete online hru Motor Wars

Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.

ovládání hry Motor Wars

myší, viz instrukce ve hře • 1569x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Yan Loong Legend
Akční hry - 10x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.
Gunbot
Akční hry - 35x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
Fallout Racer
Akční hry - 37x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Cursor Attack 4
Akční hry - 32x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 32x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Double Edged
Akční hry - 14x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
10800 Zombies
Akční hry - 38x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 24x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Zomgies 2
Akční hry - 48x
Poněkud brutálnější online hra, ve které hrají hlavní roli zombíci. Je jich už plné město a prakticky před nimi není úniku. Je na vás, abyste se s nimi vypořádali. Úkol zní jasně; rozmašírovat všechny zombie.
Turn Based Battle
Akční hry - 50x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
1 Star Ship
Akční hry - 42x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Chibi Knight
Akční hry - 3651x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 51x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 27x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.