Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Motor Wars

Hrajete online hru Motor Wars

Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.

ovládání hry Motor Wars

myší, viz instrukce ve hře • 865x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 41x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
World War Battleground
Akční hry - 31x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 24x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Zombotron
Akční hry - 51x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
hra v Unity3D
Astro Buster
Akční hry - 31x
Arkádová obranná střílečka, která se odehrává ve vesmíru. Vaším úkolem bude ochránit planetu Zemi před asteroidy a kometami. Otestujte svůj postřeh a schopnosti. Hra je pěkně zpracovaná v 3d Unity.
hra v Unity3D
Air War 3D Invasion
Akční hry - 27x
Máte rádi simulační hry na vzdušené souboje? V Air War 3D si několik takových soubojů můžete vyzkoušet. Cílem je zničit všechny nepřátelské jednotky, kterých je opravdu dost a nebudete se v žádném případě nudit.
Bus Hostage
Akční hry - 33x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 276x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Boxhead Helloween Special
Akční hry - 16x
Speciální helloweenský díl oblíbené hry Boxhead. Tentokrát se se zombíky neutkáte v aréně, ale přímo na ulicích jednoho města. Vaším úkolem je evakuovat skupinku přeživších a ochránit je před útokem zombies.
3 foot ninja
Akční hry - 24x
Pomozte malému ninjovi najít všechny ztracené svitky. Na dobrodružné cestě narazíte na mnoho nepřátel, ale také na různé bonusy. Hra se ovládá klávesnicí.
Dead Frontier Night One
Akční hry - 34x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
Thing thing
Akční hry - 9x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
The Perfect Fighter 1.9
Akční hry - 30x
Ultimátní bojová online hra nejen pro všechny chlapy. Detailní grafika, výborné zvukové efekty a skvělá hratelnost. K tomu 12 udatných bojovníků a řada chavtů a kopů. Zahrajte a uvidíte.
Deadly Venom - SA
Akční hry - 35x
Zahrajte si na tajnou agentku, která se vydává na speciální misi, kde musí působit opravdu nepozorovaně, jinak by totiž mohla přijít o život. Narazíte na své cestě na nejrůznější nepřátele, kteří se snaží hlídat svojí základnu, ale vy si musíte vyčíhat ideální okamžik, kdy se na vás nebudou dívat a zakročte.
Paldorian Defense
Akční hry - 22x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.