Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Motor Wars

Hrajete online hru Motor Wars

Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.

ovládání hry Motor Wars

myší, viz instrukce ve hře • 645x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zoo-preme accuracy
Akční hry - 21x
Zlý Sasquatch ovládl mysl zvířat v zoologické zahradě, načež se začala bouřit. Před tím než všechno a všechny rozdupou se je musíte pokusit zastavit. K tomu vám poslouží zbraně a medicína. Po každé úrovni můžete zbraně vylepšovat a koupit si účinnější medicínu. Zoo-preme Accuracy je pěkná, ale ze začátku poněkud těžká hra.
Bang Heroes
Akční hry - 6x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Electricman 2 HS
Akční hry - 1141x
Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.
Endless War 3
Akční hry - 12x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Kraken Attack
Akční hry - 16x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
Cutlass Reef
Akční hry - 12x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
hra v Unity3D
Sherlock Holmes Checkmate
Akční hry - 32x
Luxusní 3D hra s Sherlockem Holmesem. Samozřejmě, že nemůže chybět ani chytrý společník Watson. Spolu s těmito dvěma chlápki zažijete skvělé dobrodružství plné akce a napětí. Hra má skvělou grafiku a hratelnost.
Swordless Ninja
Akční hry - 20x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 4x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 60x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 45x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 34x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Robo Slug 2
Akční hry - 21x
V téhle povedené akční hře máte za úkol zničit pomocí svých technologicky vyspělých zbraní všechny nepřátele. Má mnoho levelů, a na konci každého z nich vás čeká nějaká nová zbraň, takže se nebudete nudit.
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 40x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.