Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Motor Wars

Hrajete online hru Motor Wars

Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.

ovládání hry Motor Wars

myší, viz instrukce ve hře • 104x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
John Rambo 4
Akční hry - 23x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 28x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.
Storm Astrum Defense
Akční hry - 57x
Pozor, nepřítel už mobilizoval všechny svoje jednotky a teď se chystá tě setřít na prach. Dokážeš se vůbec bránit s tím málem co máš? Prokaž svou statečnost v téhle válečné strategické hře a odstraň nepřítele.
Armor Dude
Akční hry - 1x
Hlavním úkolem v této online hře je uchránit králův hrad před útokem zlých skřetů. Ovládání hry je docela jednoduché - pohyb šipkama, útok C a obrana Z. Některé potvory se dají zabít pouze z určitého místa, tak pozor na to.
Dog Hunter
Akční hry - 7x
V této hře musíte postřílet veškeré psy, kteří po vás budou střílet. Dávejte si velký pozor, aby vás netrefili a nezabili. Vyhýbyjte se jim a nasbírejte nějaké vysoké skóre. Tak se snažte a ukažte, co ve vás je.
Tank 2007
Akční hry - 1x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 10x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Bomb of brave boy
Akční hry - 23x
Zábavná hra s trochu starší grafikou, ve které hrají hlavní roli různé bomby a výbušniny. Vašim nelehkým úkolem je proklestit si cestu celou hrou a vymýtit všechny nepřátelské bojovníky na cestě.
SkyPredator
Akční hry - 1x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 377x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
Quicklikng
Akční hry - 22x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Metal Slug 3
Akční hry - 2x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Peter Paranormal
Akční hry - 1x
Vaše město v noci ovládají zlý duchové. Sestrojili jste si proto lapač duchů a rozhodli jste se vydat na nebezpečnou cestu po nočních ulicích a všechny duchy chytit a posléze zneškodnit. Dávejte pozor na svůj život.
Knight Age
Akční hry - 21x
Ve středověku hráli prim různí rytíři, kteří bojovali ve jménu krále. Tito rytíři se často účastnili různých bitev a aby se na ně připravili, trénovali v soubojích. Tyto souboje se odehrávaly pravidelně a účastnili se jich jen ti nejlepší, kteří bojovali o přízeň princezny. Staňte se jedním z rytířů a bojujte s ostatními.
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 13x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.