Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Lamb Chop Drop
sponzorované odkazy

Lamb Chop Drop

Hrajete online hru Lamb Chop Drop

Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.

ovládání hry Lamb Chop Drop

myší, viz instrukce ve hře • 1.01 MB • 881x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Hungry Ducks
Ostatní - 2x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Recess Hide and Seek
Ostatní - 7x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Subway Surfers Winter
Ostatní - 4x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Zombo Gems
Ostatní - 66x
Zhostěte se nelehkého úkolu, a sice zastavení útoku všemocných mozkolačných zombíků. A jak se budete bránit? Nejprve hledejte alespoň tři stejné drahokamy, poté dojde k útoku. Musíte přemýšlet co možná nejrychleji.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 2x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
2Long 2Park
Ostatní - 2x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.
Crazy Soldier
Ostatní - 1329x
Máme tady velice super hru, kde budete muset sestřelit pár překážek, abyste dokázali zničit armádní vojska. Pokud budete chtít postoupit do dalších úrovní, tak je opravdu zapotřebí tyto vojáky zabít.
TNT Zombies
Ostatní - 1804x
Rozmístěte bomby a pokuste se odpálit tyto zombíky. Vaším úkolem je zabít veškeré tyto zombíky a poté se tak dostanete do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co dokážete. Je to opravdu super hra.
Vintage Car Thief
Ostatní - 8x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Shady Tactics
Ostatní - 2x
Celá tato super hra se odehrává ve stínu. Vaším úkolem je samozřejmě se dostat pryč. Pokud to ovšem chcete udělat, tak musíte prvně hacknout počítač. V této hře budete muset parádně taktizovat, aby vám vše vyšlo.
Coaster Bike
Ostatní - 587x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Rocket Man
Ostatní - 1x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.
Yummy Nuts
Ostatní - 6x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
Insectonator
Ostatní - 7x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Fallen King
Ostatní - 1x
Sesadili vašeho krále z království a vyhodili ho někde v lese. Vaším úkolem mu toto království dopřát na zpátek. Musíte si projít peklem. V lese na vás číhá několik nepřátel.