Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Lamb Chop Drop
sponzorované odkazy

Lamb Chop Drop

Hrajete online hru Lamb Chop Drop

Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.

ovládání hry Lamb Chop Drop

myší, viz instrukce ve hře • 1.01 MB • 797x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 1x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.
Stylin Stuff - hra pro holku
Ostatní - 8x
Stylin Stuff je hra, kterou si oblíbí hlavně holky. Jedná se o stylizaci nohou a nehtů. Na výběr je celá řada laků, třpytek, sandálů, doplňků a samozřejmě i šperků.
Bombs away
Ostatní - 66x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Burger Restaurant - prodávejte hambáče
Ostatní - 6x
Burger Restaurant je hodně zajímavá superhra. Vaším úkolem je vytvořit koktejly, hamburgery, hranolky a dovést vaši restauraci mezi prosperující velikány. Celá online hra se ovládá pouze levým tlačítkem myši. Zákazník vám sdělí objednávku a vy musíte co nejrychleji připravit hamburger, housky a kečup. Nenechte zákazníky dlouho čekat. Určitě nejprve zkuste tutorial.
Rescufo
Ostatní - 3x
Rescufo je povedená vesmírná hříčka, ve které máte za úkol létat se svým kosmickým korábem a zachraňovat bratry mimozemšťany. Každého z nich chyťte a dovezte na jezdící pás - tím splníte úkol a postoupíte dále.
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 2x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Space Lines
Ostatní - 305x
Pokuste se střílet do hadího kolečka, ve kterém proudí barevné kuličky. Z děla musíte vlastní kuličky vystřelit a dostat alespoň tři vedle sebe. Pokud se vám to nepodaří a celý ten had dorazí až k vám, tak končíte.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 9x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
Crush the Castle
Ostatní - 3x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Lemonade Stand - hra pro dívky
Ostatní - 1x
Pomozte dívence Holly Hobbie a jejím kamarádkám v přípravě výborné limonády. Hra se skládá ze 3 úrovních, z nichž každá představuje samostatnou hru. Při dobrém skóre budete mít možnost vytisknout si pěkné omalovánky.
Lamb Chop Drop
Ostatní - 798x
Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.
Grid 16
Ostatní - 1x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Dynamite Snake
Ostatní - 12x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 1x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Fire Flies
Ostatní - 2x
Fire Flies je chytlavá hra s pěkným nápadem. Vaším úkolem je v každé úrovni trefit požadovaný počet míčků. Musíte dobře promyslet dráhu střelu a počítat s odrazy od stěn. Už ve druhém levelu se pěkně zapotíte. Výborná superhra.