Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Lamb Chop Drop
sponzorované odkazy

Lamb Chop Drop

Hrajete online hru Lamb Chop Drop

Není zrovna obvyklé, aby se ovce proháněla s padákem po nebi. V této online hře je však možné naprosto vše. Ovládáte ovci, sbíráte hvězdy, bonusy a snažíte se získat co nejvíce bodů.

ovládání hry Lamb Chop Drop

myší, viz instrukce ve hře • 1.01 MB • 197x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Burglar Hunt
Ostatní - 235x
Vaším úkolem v této hře je naleznout lupiče, který krade v galérií nějaké cenné věci. Dostaňte se do toho a pokuste se ho složit. Je stále velká šance, že je pořád uvnitř. Tak se do toho dejte a najděte ho!
Ben 10 Mafia Hunter
Ostatní - 35x
Hrajete za Bena, který musí zneškodnit veškeré nepřátele, kteří se před vámi objevují. Dávejte si proto velký pozor, abyste se třeba nesrazili s protijedoucím autem. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 25x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Paid Parking
Ostatní - 27x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.
Bombs away
Ostatní - 208x
Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 963x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 469x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Slapathon: Ronaldo Vs. Messi
Ostatní - 33x
Dnes budete měřit síly, kdo je lepší, jestli Ronaldo nebo Messi. Je to super hra, protože každému tomuto světovému fotbalovému hráči dávate přes pusu. Máte tady na výběr ze tří zbraní. Jedna je tenisová raketa, láhev šampónu a také zlatý míč.
Demologic 2: Level Pack
Ostatní - 53x
Pokračování oblíbené hry Demologic, tentokrát jsou přidány nové úrovně, které vás nepochybně zabaví. Řiďte svoje demoliční vozidlo a zničte budovu, která při pádu zničí nepřátelské sochy. Poměrně chytlavá klučičí online hra. Rozhodně doporučujeme vyzkoušet.
Kings Game
Ostatní - 44x
Vaším úkolem je sestřelit nepřátelské stanoviště a shodit veškeré nepřátele. Nastavte si úhel odpalu a také jeho sílu. Tak se do toho dejte a nasbírejte co největší skóre. Hra má několik úrovní.
Your Face
Ostatní - 690x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.
Fancy Wizard
Ostatní - 31x
Hrajete v této hře za kouzelníka, který se musí dostat do dveří, aby se mohl dostat pryč z úrovně. Snažte se vykouzlit imaginárního hrdinu, který vám v tomto pomůže. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Urban Mayhem
Ostatní - 22x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
Shiftarium
Ostatní - 347x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Animal Office
Ostatní - 26x
Dostaňte se s tímto roztomilým zvířátkem do kanceláře a pokuste se udělat vše pro to, aby získalo svou vysněnou licencí. Stačí, když pouze kliknete myší a způsobíte tak řetězovou reakci. Tak se do toho dejte.