Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

War Truck

Hrajete online hru War Truck

Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?

ovládání hry War Truck

myší, viz instrukce ve hře • 4.85 MB • 139x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Kings win
Ostatní - 15x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 26x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.
Coaster Bike
Ostatní - 49x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Net pet
Ostatní - 33x
Pěkný simulátor péče o kočku nebo pejska. Na začátku hry si vyberete, jakého mazlíčka chcete dáte mu jméno a pak bude na vás se o něj dobře starat. Zajistěte mu potravu, zábavu a ostatní nezbytné věci.
Gold Miner Holiday Haul
Ostatní - 22x
Velice oblíbená hra Gold Miner tentokrát v zimním provedení. V tomto díle nebudete dolovat zlato, ale cenné dárečky. Je nutné dobře odhadnout moment vystřelení háku a také přemýšlet, jestli je lepší brát rychle malé dárky nebo pomalu větší, ale také cennější dárky.
Plumet 2
Ostatní - 36x
Teď s 20 rozdílnými charaktery odemkněte a pokuste se dostat na tabulku vysokého skóre. Snažte se doskákat co nejdále dolů a dejte si pozor na to, abyste z obrazovky nezmizeli, protože to by pro vás znamenalo konec.
Precision Parking
Ostatní - 28x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Boulder Basher 2 - chraňte městečko
Ostatní - 40x
V online hře Boulder Basher 2 budete chránit malé městečko před zlými obry, kteří bombardují městečko velkými kameny. Obrana je relativně jednoduchá - prostě nakreslíte linku od které se kameny odrazí zpět na obry. Jak sami zjistíte, je to docela zábavné.
Frenzy Christmas
Ostatní - 38x
Pěkná vánoční online hra, ve které budete pomáhat Santovi s předáváním dárečků. A jak hra začíná? U dveří se objeví človíček toužící po dárku. Dárek vybere váš pomocník a vy pak dáreček předejte zákazníkovi.
Boy
Ostatní - 223x
Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 35x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Zinedine Zidan a jeho hlavička
Ostatní - 9x
Pamatujete si na MS ve fotbale 2006? Francouzský hráč Zinedine Zidan tehdy ve finále uzemnil hlavičkou italského obránce Materazziho. Tento incident se dočkal i zpracování ve formy flashové minihry. Vaším úkolem je uštědřit co nejvíce hlaviček během 60 sekund.
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 168x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Pheus and Mor
Ostatní - 13x
Máme tady takovou oddechovou hru, kde musí Pheus a Mor se dostat až k bráně, která je pustí do další úrovně této hry. Tak se snažte dostat dále. Pomáhejte si navzájem. V této hře ovládáte dva hrdiny najednou.
Bubble Dress Up
Ostatní - 40x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.