Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

War Truck

Hrajete online hru War Truck

Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?

ovládání hry War Truck

myší, viz instrukce ve hře • 4.85 MB • 553x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Mysteriez
Ostatní - 20x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.
Fallen King
Ostatní - 35x
Sesadili vašeho krále z království a vyhodili ho někde v lese. Vaším úkolem mu toto království dopřát na zpátek. Musíte si projít peklem. V lese na vás číhá několik nepřátel.
Polar Trouble
Ostatní - 36x
Vaším úkolem v této hře ke sestřelit tohoto zlobivého mrože. Opravdu se tváří hrozně a tak se tučňáci rozhodli, že ho odstraní. Musíte se ale do něho trefit. Máte velice omezenou munici, tak se kroťte.
Grid 16
Ostatní - 24x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Stylin Stuff - hra pro holku
Ostatní - 32x
Stylin Stuff je hra, kterou si oblíbí hlavně holky. Jedná se o stylizaci nohou a nehtů. Na výběr je celá řada laků, třpytek, sandálů, doplňků a samozřejmě i šperků.
Let it flow
Ostatní - 40x
Spojte správně vodovodní trubky, napumpujte vodu a rozlejte si ke zvířectvu a rostlinám. Pozor dejte na neúprosný časový limit. Celkem na hlavu hra, zvlášť když vám limit uteče o 2 vteřiny ;-).
Diggin Gold
Ostatní - 68x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Pharaos treasure
Ostatní - 57x
Výborná vyhledávací hra, ve které budete muset najít čtverce, jejichž rohy mají stejnou značku. Jednoduše kliknete na čtyři znaky, které tvoří čtverec nebo obdélník a ten zmizí. Spousta levelů a zábavy.
Learn to Fly
Ostatní - 325x
V této hře máte na starost tučňáka, kterého musíte vystřelit co nejdále to jen půjde. Nejprve se pořádně rozjeďte a poté koordinujte jeho let. Za získané body si můžete dokoupit mnoho vymožeností, díky kterým se dostanete mnohem dále.
3 Pandas
Ostatní - 45x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Mine Blocks 2
Ostatní - 34x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
Word Quest
Ostatní - 14x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 55x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Bubble Dress Up
Ostatní - 52x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.
Marine Balls
Ostatní - 32x
Kdo by neznal hru Zuna.Tato hra se hraje na stejném principu.vystřelutjte barevné koule tak, abyste spojili vždy minimálně tři stejné barvy, které následně zmizí.Když se vám kuličky dostanou až k ponorce tak prohrajete.