Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Angry Animals

Hrajete online hru Angry Animals

Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.

ovládání hry Angry Animals

myší, viz instrukce ve hře • 2.32 MB • 689x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Chick Sisters
Arkády - 5x
Pěkně udělaná skákačka s příjemnou hudbou, to je hra Super Chick Sisters. Příběh hry je originální:). Plukovník Sanders a jeho nohsledové totiž unesli Pamelu Anderson za to, že světu prozradila velké tajemství. To se týkalo důkazů o krutém zacházení s kuřaty v KFC. Nyní musíte Pam zachránit dřív než bude pozdě! Je to výborná a hodně zábavná hra.
Magnet Face
Arkády - 5x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Milk And Coffee
Arkády - 3x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Bart Simpson Jump
Arkády - 717x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
RicoBrix
Arkády - 3x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Epic Charlie
Arkády - 1x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Political Duel
Arkády - 5x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Heir
Arkády - 6x
Ocitněte se v zajímavě zpracovaném světě, kde se hlavní hrdina pouští do báječné dobrodružné výpravy. Nejedná se o úplně jednoduchou hru. Musíte si najít cestu přes nejrůznější překážky a také si dávejte pozor, aby se hlavnímu hrdinovi nic nestalo. Velice nebezpečné jsou různé malé sopky, které hrdinu dokážou odhodit.
Vex
Arkády - 2x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Four Wheel Chase
Arkády - 2x
Klokan utíká před autem a ještě se mu vysmívá, což samozřejmě nemůžeme dopustit, a proto si vezmeme na starost pronásledující auto. Cestou se ale musíme vyhýbat nebezpečným překážkám na trati. Narazit se dá na zákeřné skály, velké propasti, ale také předměty, které by se měly posbírat, protože jsou důležité.
Ambulance Rush
Arkády - 3x
Projeďte se v sanitce s touto bezvadnou online hrou. Na začátku hry si vyberet sanitku a poté se už vrhnete do náročného terénu. Cílem je dostat se do nemocnice co nejrychleji, samozřejmě bez nehody.
Comic Book Cody
Arkády - 2x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Lost Fluid
Arkády - 5x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
Catch Up the Freedom
Arkády - 2x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Transmorpher 2
Arkády - 3x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.