Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Angry Animals

Hrajete online hru Angry Animals

Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.

ovládání hry Angry Animals

myší, viz instrukce ve hře • 2.32 MB • 192x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Transmorpher 2
Arkády - 45x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
MotoMouse
Arkády - 428x
Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.
Terrascape
Arkády - 16x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 7x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 192x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Tigger Jumping
Arkády - 24x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 34x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
William and Sly
Arkády - 23x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
Aventura Magica
Arkády - 466x
Hezká skákačka pro děti. Ovládáte malého kouzelníčka, který prochází bludištěm a snaží se najít všechny předměty a bonusové objekty. Hra se ovládá šipkama (pohyb) a mezerníkem (skok).
Last Touchdown
Arkády - 11x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Romeo
Arkády - 18x
V této bezvadné dobrodružné hře máte za úkol pomoci Romeovi najít cestu skrz Shakespearovu zemi. Úkolem této hry je zachránit krásnou Julii z jejího balkónu. Sbírejte všechny růže a vyhýbejte se nebezpečným příkopům.
Spiderman City Raid
Arkády - 220x
Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.
Parachute Plunder
Arkády - 17x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Kick Ass Homer
Arkády - 52x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 48x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.