Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Park-a-Lot
sponzorované odkazy

Park-a-Lot

Hrajete online hru Park-a-Lot

Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.

ovládání hry Park-a-Lot

myší, viz instrukce ve hře • 1.22 MB • 170x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Blow Up 2
Ostatní - 24x
V této super hře musíte střílet z děla stejnobarevné kuličky, tak jaké právě padají k vám. Když budete mít celkem tři stejné kuličky vedle sebe, tak se vám skóre započítá. Dejte se do toho. Hra má několik úrovní.
Super Mario Flash
Ostatní - 42x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Ma Balls
Ostatní - 37x
Výborná hra, ve které je vaším cílem rozpohybovat míče a poté se jim vyhýbat. K lepšímu zážitku poslouží různé bonusy, které se ve hře objevují. Pokud se střetnete s již pohybujícím se míčem, tak ztratíte život. Hra se ovládá šipkama.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 14x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Cave Chaos
Ostatní - 32x
V této super hře se musíte dostat na konec úrovně. Dávejte si pozor, abyste nikam nespadli, protože se to může jednoduše stát. Dejte se do toho a sami uvidíte, jak za vámi trasa upadá a před vámi přibývá.
Alien Blast
Ostatní - 12x
Sestřelujte nepřátelské mimozemšťany na druhé straně hry. Před nimi budou nějaké bariéry, které musíte samozřejmě nějakým způsobem překonat. Snažte se nepřítele zničit na co nejméně výstřelu.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 13x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
Nerdy Nom Nom
Ostatní - 17x
Nastavte dělo tak, abyste vystřelili tyhle lidi pro hamburgery. Snažte se sníst všechny hamburgery v této super hře a dostat se tak do nebe, kde jich budete mít požehnaně. Čeká vás dlouhá cesta.
Ninja Painter 2
Ostatní - 24x
Vemte s tímto ninjou barvu a pokuste se posbírat veškeré hvězdičky, které vám stojí v cestě. Snažte se dostat přes zamknuté dveře. Tato super hra má opravdu skvělé úrovně u kterých se pobavíte.
hra v Unity3D
Bouncing Sombreros
Ostatní - 3x
Poměrně jednoduchá, ale přesto chytlavá online hra v Unity3D. Vaším úkolem je zachránit před pádem do řeky malého chlapce s velkým sombrérem :).
Sheriff Callie Washing Toys
Ostatní - 53x
Zajímavá a docela unikátní superhra, ve které budete pomáhat kočičímu šerifvovi s praním a sušením prádla. Nejprve se tedy pusťte do praní věciček, jakmile je tato fáze hotová, nechte věci usušit a vraťte je zpět.
Wigman Big Run
Ostatní - 30x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Jumping Bananas 2
Ostatní - 2x
Dostali jste se do džungle, kde budete mít za úkol v každém kole vysbírat všechny banány. Je na vás připravena spousta překážek, které budete muset překonávat. Také ostatní zvířata vám to nebudou usnadňovat.
Hit the Troll Players Pack
Ostatní - 57x
Vaším úkolem je shodit všechny troll objekty z obrazovky. Máte tady několik míčků, které mají různé vlastnosti. Vyberte si míček, který odpovídá právě tomu, co chcete udělat. Tak se do toho dejte.
Chubby Hamster
Ostatní - 39x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.